Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Aurinko saapui olohuoneeseemme


Nyt se saapui nimittäin se aurinko. Se on täydellisen keltainen, se on juuri sellainen kuin toivoin. Meidän "uusi" ihana keinutuolimme, olen totaalisen rakastunut. Kyllä vain maali tekee ihmeitä, onneksi annoin keinutuolille uuden mahdollisuuden. Nyt se on olohuoneemme keskipiste, kirjaimellisesti. Taitaa mennä viikonloppuna olohuoneen verhotkin vaihtoon, tylsäthän nuo valkoiset ovat. Kyllä elämässä pitää olla väriä. En tiedä kumpi tänään toi enemmän energiaa päivääni,  taivaalla upeasti paistanut aurinko vai tämä keltainen kiikku oli niin tai näin, niin kyllä nyt on taas patterit ladattu hetkeksi täyteen. 

                             

                             

                      

    

    

    

    

                                            Ihanaa aurinkoisen päivän iltaa kaikille ❤️

                                                                        -P 

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitti, minustakin se on nyt hieno. Pyökinvärisenä se oli yäk :D

      Poista
  2. Aivan ihana keltainen kiikkutuoli! (: Min kiikkutuolikuume vaan pahenee. On kyllä jo kiikkutuoli, mutta se viedään vasta seuraavaan asuntoon. Sitä ennen se pitää myös vielä maalata. Väriä pähkäillessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään kyllä hirmuisesti, ihania värejä on vaikka kuinka, mutta kyllä meidän kotiin keltainen oli ainoa oikea ratkaisu.

      Poista
  3. Ihana! Lempparivärini ja kiikkustuolista olen itsekin tovin haaveillut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin minunkin :) Toivottavasti löydät oman kiikkusi!

      Poista
  4. I H A N A ♥♥♥ Mä haluan kans keltaisen kiikun ja noin puhtaan ja siistin kodin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Ei meillä nyt niin kauhean puhdasta ole, siistiä voi olla :D Laitan helpolla tavarat paikoilleen, mutta pölyjä en jaksa pyyhkiä.

      Poista
  5. Ihana blogi ha ihana postaus jällee.. Mieki haaveilen tuon keinun maalaamisesta, mutta se saa jäähä vuelä mustaksi, mutta yks tuoli kaipaa kipeasti maalia pintaan ja,siitä vois tulla keltainen.. millä maalilla olet maalannut tuon kun se on niin kirkkaan värinen??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :) Maalasin tuon sävyllä L300 ja on minusta täydellinen sävy.

      Poista
  6. Ihanan aurinkoinen blogi sinulla!

    VastaaPoista
  7. Just teidän värinen keinutuoli - sopii kuin nenä päähän olohuoneeseenne!

    Meillä on kaksikin perintökeinutuolia, ellei jopa kolme, jos ei sitä yhtä kukaan muu halua, mutta kun ei vielä paikkaa yhdellekään :( Mutta uskon, että niille paikka vielä löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti niin minustakin :)
      Meilläkin tämä kiikku odotti neljä vuotta, että pääsi olohuoneeseen. Toivottavasti teidänkin liikut vielä löytävät paikkansa.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Eikö vain olekin, olen aivan hurmioitunut tuosta väristä :)

      Poista
  9. Kissakin katselee, että mikäs väripilkku se siinä kiikkuu :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kissat eivät ole koskeneetkaan tuoliin, ärsyttääköhän se heitä :D

      Poista
  10. Täydellisen värinen teidän huusholliin! Meidän kiikku on tylsästi musta, mutta mun mielestä se on tosi kaunis sellaisena. Harmi vaan, ettei se tällä hetkellä mahdu olohuoneeseen. Tarttis saada isompi talo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästäkin melkein tuli musta, mutta kallistun kuitenkin tuohon keltaiseen. Mustat kiikut on ihania ❤️

      Poista
  11. Onpa ihana olkkari! Nuo seinät! Ja värit! Keltainen keinutuoli on ihan mieletön! terkuin uus jäsen ;) Tuu käymään vastavierailulla meidän puutalossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ❤️ :) Tulen vastavierailulle, kiitos kun vinkkasit!

      Poista
  12. Aivan ihana väri ja pinta!Saanko kysyä, että minkä nimisellä maalilla olet maalannut keinutuolin, onko jokun Tikkurilan maaleista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tottakai saa kysyä, kerroinkin sen jo tuolla aiemmassa postauksessa. Eli maalasin Tikkurilan helmi-maalilla, ensin kertaalleen pohjamaalilla ja kahteen kertaan päälimaalilla :)

      Poista
  13. Aivan ihanan pirteä keinutuoli! :)
    Huomasin olohuoneessasi samanlaiset ihanat nojatuolit kuin omalla vintilläni lojuu. Oletko mahdollisesti verhoiluttanut tuolit uudelleen? Omat tuolini eivät ole käytössä sen vuoksi, että niihin on pinttynyt ummehtunut "vanhan talon haju", joka ei lähde millään pois. Tai mahtaisiko sinulla olla vinkkejä tämän hajun poistoon? Oletko itse törmännyt vastaavaan vanhojen huonekalujen kohdalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä ihana piristys olohuoneeseemme. Ostin nuo tuolit alkuperäisessä verhoilussaan ja ovat kuin uudet. En ole itse poistanut vanhan talon hajua huonekaluista, mutta olen kuullut että otsonointi olisi tosi tehokas tapa hajunpoistoon jos kyse ei siis ole ihan rehellisestä homeenhajusta. Kankaista olen saanut hajun pois, kun olen lisännyt pesukoneeseen etikkaa.

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Täytyypä tutustua otsonointiin tarkemmin. Jospas sen avulla saisin omat myös hyvässä alkuperäisessä verhoilussa olevat tuolit käyttöön.
      Aurinkoisia talvipäiviä!

      Poista

Lähetä kommentti

back to top