Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ompelunurkkaus


Meillä on talossamme avopuolisoni kanssa yhteinen harrastehuone. Toinen puoli on varattu minun
ompeluharrastukselleni ja huoneen toinen puoli puolisoni soittoharrastukselle. Huone toimii myös pyykinkuivaushuoneena, koska kodinhoitohuoneemme on vasta suunnitteluasteella. Minusta on kiva, kun on tällainen tila mihin voi levitellä tavarat eikä niitä tarvitse välttämättä heti kerätä pois, koska täällä ne eivät häiritse ketään. Laittaa vaan oven perässään kiinni niin sotkut jää tänne. Ennen asuimme niin pienessä asunnossa, että ärsytti suunnattomasti jos jossain oli askartelut levällään, kun koko asunto vaikutti sen vuoksi sotkuiselta. Siksi en ehkä aiemmin väkerrellyt niin paljon kaikkea kuin nykyään. 

Huoneen remontti toteutettiin pienellä budjetilla. Seinät tapetoitiin talostamme löytyneiden vanhojen tietosanakirjojen sivuilla. Lattiasta otettiin vanha ruskea linouleummatto pois ja alta paljastui hyväkuntoinen lautalattia, joka sitten vain maalattiin samalla harmaalla kuin muuallakin talossa. Sävyn nimi on laasti ja se on minusta täydellinen harmaa. Ei liian tumma eikä vaalea, eikä taita häiritsevästi mihinkään suuntaan. Ikkunaseinältä poistettiin vanha 70-luvulla rakennettu valaisinkotelo, joka oli koko seinän mittainen ja sai huoneen tuntumaan pienemmältä ja matalammalta. Katto maalattiin valkoisella ja listat uusittiin. Kyllä täällä nyt kelpaa ommella!

                                                         Mukavaa viikonloppua!

                                                                       -P

Kommentit

 1. Voihan ihanuus! Kyllä tuolla tosiaan kelpaa ommella ja askarrella ❤
  Tuommosen samanlaisen hyllyn jossa nuo raitapurkit ovat mie jätin tässä Rovaniemelle yhdelle kirppikselle kun en raaskinut sitä ostaa. Hinta taisi olla 35€ ja se olis vaatinut vielä maalauksenkin...mutta kyllä minua halutti se ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo hylly oli meillä täällä talossa ja kunnoltaan oli kuin uusi. Tykkään siitä tosi paljon. Ei 35€ minusta paljoa ole noin laadukkaasta hyllystä, vaikka onhan maalaamisessa tietty aina oma hommansa.

   Poista
 2. Kaunis ja niin siisti harrastehuone!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana askarteluhuone. (: Askarteluhuone on kyllä ehdoton vaatimus sitten, kun talonhankinta tulee ajankohtaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minullekin tämä oli kyllä ehdoton vaatimus, on oikeasti niin ihanaa kun on tilaa levitellä kamppeita :)

   Poista
 4. Ihan mahtava askarteluhuone! Tosi hauska idea tuo kirjansivutapetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo tapetti on kyllä kiva ja edullinen ratkaisu. Helppo myös peittää reiät tai muut, vetäisen vain uuden sivun päälle :)

   Poista
 5. Ihana ompelunurkkaus! Ja tuo siun singeri! Onko se vanha vai näyttääkö vaan siltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on singerin juhlavuosi malli muutaman vuoden takaa eli melko uusi :)

   Poista

Lähetä kommentti

back to top