Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kesäinen synttärikattaus

Juhlimme tällä viikolla puolisoni syntymäpäiviä. Pöydän katoin ihanilla Esteri Tomulan suunnittelemilla Aurinko-sarjan astioilla. Liinaksi pääsi sopivasti ruttuinen pellavaliina eikä tälläisessä kesäisessä kattauksessa muutenkaan liikaa hienosteltu.
Pöytään aseteltiin pihamaaltamme kerätty kukkakimppu. Kesäinen suussa sulava mansikkakakku koristeltiin rennosti kermavaahdolla, mansikoilla ja syötävillä orvokin kukilla.
Kesällä on niin ihana pitää juhlia, kun koristelut löytyvät ilmaiseksi pihamaalta ja tarjoilut on helppo valmistaa tuoreista raaka-aineista. 
Kahvit olisivat maistuneet ehkä vieläkin paremmilta ulkona, mutta kolmenkymmenen asteen helle olisi sulattanut kermakakun vähän liiankin nopeasti. Joten tällä kertaa kesäiset juhlat oli parempi viettää sisätiloissa.


*postaus sisältää mainoslinkin
Arabia astiat

Daniel Wellington

 Jos pidät tästä ranteessani näkyvästä kauniista kellosta niin voit tilata omasi osoitteesta: https://www.danielwellington.com/ koodilla "KELTAINEN15" saat -15% alennusta, koodi on voimassa heinäkuun loppuun asti.



Esteri Tomula Aurinko



kesäinen mansikkakakku


Mansikkakakku on kyllä kesän paras ja maukkain kakku. Tälläinen rento kattaus on myös minun mieleeni, ihmisetkin ovat rennompia kun kaikki ei ole liian viimeisen päälle laitettua.
Minusta on myös ihanaa, kun ihmiselle tulee usein muistoja näistä vanhoista astioista. On ihana kuunnella ihmisten tarinoita ja muistoja, hetkiä joista vanha astia meitä muistuttaa.
Tuleeko teille vanhoista astioista mieleen joitakin erityisiä asioita? Onko joku astiasarja se mummolasta tuttu, jollaista haluaa kerätä myös omaan kotiin juuri niiden muistojen vuoksi?
Itse olen aikoinaan ryhtynyt keräämään vanhoja astioita ihanien muistojen vuoksi ja ensimmäiset vanhat kipposeni ovatkin peräisin minun mummolastani. Tälläiset kauniit muistot ovat minusta todella arvokkaita ja kallisarvoisia.

Nyt lähdemmekin tästä juhlimaan kummityttöni syntymäpäiviä, saammekohan nauttia lisää herkullista mansikkakkua? Se selviää kohta.
Ihanaa ja rentoa sunnuntaita teille kaikille <3

-Pauliina

Kommentit

  1. Kaunis kattaus ja herkullisen näköinen kakku! :) Minulla ei niin kovin erityisiä astiamuistoja ole, ja ne lasilautaset, joita lapsena äidin kaapissa ihailin, ovat nyt minun kaapissani. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun joitan astioita olet saanut lapsuuden kodistasi, jotenkin niissä muistoja tuovissa astioissa on aina ihan erityinen fiilis.

      Poista
  2. Täydellinen kattaus! Varsinkin keltakukkaiset kupit pisti heti silmään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nuo keltakukkaiset kupit, ovat niin täydellisen aurinkoiset.

      Poista

Lähetä kommentti

back to top