perjantai 12. helmikuuta 2016

Kiitos ❤️

Minun täytyy sanoa teille ihanat lukijani, että kiitos kun olette ottaneet uutukaisen blogini niin hyvin vastaan. Bloggaaminen tuntuu minusta edelleen tosi vieraalta, mutta toisaalta on mukavaa haastaa itseään ja mennä pois mukavuusalueelta. Kiitos teille kaikista valtavan ihanista kommenteista ❤️ Ihanaa, kun ei tarvitse yksinään täällä löpistä. Kirjoittaminen ei ole koskaan ollut vahvimpia puoliani.  Kuvien ottaminen tuntuu enemmän omalta jutulta ja siinä yritän kehittyä koko ajan paremmaksi. 
Nyt on ainakin helpompaa harjoitella, kun on kunnon välineet. 

En ole ennen tätä oman blogini perustamista juurikaan tutustunut muihin blogeihin ja koko tämä blogimaailma on melko vieras. Niinpä kysyisinkin teiltä onko teillä suositella minulle kivoja blogeja? 

                    Ihanaa viikonloppua kaikille, minulla jatkuu keinutuolin maalaus :)

                                                               -P

19 kommenttia:

 1. Kivaa, kun jaksat kirjoitella. :) Mä luulen, että sä luet jo kaikkia samoja blogeja kuin mäkin, joten en taida osata suositella mitään uutta. Mulla on omassa blogissa sivupalkissa lista suosikkiblogeistani, niin katso se läpi, jos sieltä sattuisikin löytymään joku uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, miten en ollut tuotakaan tajunnut, että monilla on tosiaan suosikit tuolla sivupalkissa samoin kuin minulla :D Kiitos, käynpäs siis kurkkimassa.

   Poista
 2. Löysin muutama päivä sitten ihanan ja raikkaan blogisi! :) Vanhat ja retrohtavat kodikkaat yksityiskohdat silti jotenkin modernissa ympäristössä vain kolahtavat. Eikä aina tarvitse olla sitä modernia ympäristöäkään. Ja värit, ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun löysit tänne :) Meillä ei kovinkaan modernia ole, mutta värejä löytyy ❤️

   Poista
 3. Ihan ensimmäisiä blogeja joita luin säännöllisesti oli Riuttala Old School, onko tuttu? Itse ainakin tykkään paljon vaikka kirjoitustahti on vähän hiipunutkin... Toivottavasti eivät tykkää huonoa kun tällä tavalla mainostan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos se onkin tuttu blogi ja on kyllä ihana :)

   Poista
  2. En tiedä seuraatko näitä jo, mutta:

   http://chairholic.blogspot.fi ja http://toukolaakso.fi

   Poista
  3. Kiitos vinkeistä, käyn katsomassa :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mullakin on blogin sivupalkissa omia suosikkeja. :) Tosin en ole hetkeen sitä päivittänyt, eli uudemmat blogilöydöt (kuten tää sun blogi!) ei vielä ole listoilla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täytyypä käydä sielläkin kurkkimassa :)

   Poista
 6. Mullakin on blogin sivupalkissa omia suosikkeja. :) Tosin en ole hetkeen sitä päivittänyt, eli uudemmat blogilöydöt (kuten tää sun blogi!) ei vielä ole listoilla... :)

  VastaaPoista
 7. Oi kerrassaan minkä ihanan blogin löysin. Niin minun tyylistä sisustusta. Myös minun lempiväri on keltaien:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun löysit tänne ja tykkäänkin vielä :D tervetuloa seuraamaan!

   Poista
 8. Vierailemalla kommentoivien blogeissa löytää usein kivaa luettavaa. Monella on myös sivupalkissa oma suosikkilista. Rohkeasti vain blogeja surffailemaan :)

  VastaaPoista
 9. Mulla ei ole blogini sivupalkissa suosikkilistaa, mutta tykkään lueskella esim. näitä:

  http://hyvmieli.blogspot.fi/

  http://villaidur.blogspot.fi/

  http://vihainenitalappilainen.blogspot.fi/

  http://kaikenhyvankivimaki.blogspot.fi/

  http://jovelassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Mullakin on blogin linkkilistalla ne mitä seuraan :). Teillä on kyllä ihanan näköistä! Itselläkin on kiikarissa vanha hirsitalo, kunhan asumisasiat tässä hieman selkiytyy.

  VastaaPoista