Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Lisää tilaa viherkasveille!


olohuoneen sisustus

Keväällä kaikki aika tuntuu kuluvan puutarhassa ja siellä onkin tapahtunut vaikka mitä ihania muutoksia tänä keväänä. Mitä uutisia kuuntelee niin emme taida olla ainoita, jotka olemme innostuneet laittamaan pihaa kuntoon, tuntuu aika monella olevan kaikenlaista pihaprojekteja meneillään.
Sisätilat tuntuvat aina näin keväisin ihan tyystin unohtuvan, mitä jos nyt silloin tällöin käy vähän kukkia kastelemassa ja imuria heiluttamassa, sitten taas heti pihapuuhiin. Näin sen tietenkin kuuluu ollakin, pitkä talvi vietetty taas sisällä.

Jotain pieniä muutoksia meillä on sentään sisätiloissa tapahtunut. Kannoin olohuoneeseen aiemmin vierashuoneessa olleen kukkapöydän. Tämä kukkataso on juuri sopivan siro ja kapea tuohon sohvan viereen ja sain taas paikan johon laittaa kauniisti viherkasveja esille. Olen yrittänyt koota viherkasveja tälläisiin  rykelmiin, koska silloin niitä on paljon helpompi hoitaa. Huomaan, että olen aivan villiintynyt viherkasveista. Ne luo kotiin aivan ihanaa tunnelmaa ja niiden ympäröimänä mieli ihan lepää.

värikäs koti

Yksi ihana uusi kasvi löysi myös tiensä meille, kiitos ihanan veljeni, joka tämän kasvin minulle kaupasta löysi. Kyseessä on kalanruotokaktus, joka kuuluu lehtikaktuksiin eikä sinällään ole edes kaktus. Joka tapauksessa minusta tämän kasvin lehdet ovat aivan uskomattoman kauniin muotoiset ja tämä pitäisi myös olla aika helppo ja vaatimaton hoidon suhteen. Toivon, että meillä on pitkä yhteinen taival edessämme. Jos tämä tästä kaunotar kasvaa kovasti, niin haluaisin laittaa sen amppeliin roikkumaan, silloin se tulisi kauniimmin esille. 

kalanruotokaktus

rotiinkinen kukkapöytä

Ikkunan edessä oleva muratti on minun aikoinaan kesäkukaksi hankkimani ja se on viihtynyt tuossa ikkunan edessä ihan uskomattoman hyvin. Talvisin vien sen muutaman kerran kunnon suihkuun ja sitä se tuntuu rakastavan. Leikkasin siitä keväällä muutamia pistokkaita, jospa saisin niistä kasvatettua yhtä vahvan kasvin. 

Sohvan takana oleva tauluseinä uudistui hieman, seinälle löysi tiensä pari värikästä printtiä, itse askartelemani vanerikoriste ja tietenkin kultaköynnös, joka vaatimattomuutensa ansiosta viihtyy tuolla aika varjoisassa nurkassa. 

viherkasvit sisustuksessa

värikäs sisustus

Meidän olohuoneen värimaailma on minusta nyt niin herkullinen. Meiltä löytyy tuohon Hakolan sohvaan myös vaaleanpunaiset samettipäälliset, mutta jotenkin tuo vihreä miellyttää minua nyt niin kovasti. Luulen siis, että tämän kesän sohva saa pysyä vihreänä. Olohuoneessa on tällä hetkellä aika karkkinen värimaailma, niin tummanvihreä sohva tuo sopivaa särmää. 

Olen ihan suunnattoman onnellinen, että kaikki rakkaat viherkasvini viihtyvät täällä kodissamme niin hyvin. Varsinkin juuri olohuoneessa tuntuu kaikki suorastaan kukoistavan, mutta onhan täällä toki erittäin valoisaa, kiitos kahden suuren ikkunan. 

rottinkinen kukkapöytä

värikäs koti

Aurinkoista viikon jatkoa <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Upean valoisaa ja kuitenkin rauhallinen tunnelma. Keltainen sopii hyvin muuhun sisustukseen. Mikki

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikästä mutta silti rauhallista tunnelmaa teillä. Meilläkin ollaan viherkasvien ystäviä, tällä hetkellä yläkerrassa vallitsee viidakkotunnelma sillä koiranpennun tieltä vietiin lähes kaikki lattialla asuvat viherkasvit sinne. PItää pistää korvantaa tuo kalanruotokaktus, kaunismuotoinen on se, luulen että isäntä tykkäisi jos semmoisen häälle ostaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherkasvit luovat vaan niin ihanan tunnelman, eiköhän teidän koirakin opi elämään niiden keskellä <3 Pikkuisen vaan täytyy ensin vähän kasvaa <3

   Poista
 3. Tuota kukkapöytää olen ihaillut jo aikaisemmin - aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kaikista hienoin koriste huoneessa kuin huoneessa on mielestäni kissa tai koira, ne tuovat lämpöä sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin totta, eläimet kodissa on ihan parasta <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top