Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Voihan banaani!

Eräänä päivänä Instagramia selaillessani törmäsin johonkin todella hauskaan asiaan, sellaiseen josta tuli välittömästi hyvä mieli. Asiaan jollaisen olemassa olosta en ennen tuota päivää tiennyt mitään. 
Ihanan Kootut murut Jutan  instafeedissä silmiini osui hassun hauska banaanivalaisin. Rakastuin välittömästi näkemääni, kultainen banaanivalaisin, voisiko hassumpaa ja samalla upeampaa esinettä enää ollakaan. 

Kuinkas ollakaan, tapasimme Jutan kanssa Mansen blogikirppiksellä ja hänellä oli kyseinen valaisin siellä mukana. Oli nimittäin käynyt niin, että ensimmäinen heille lähetetty valaisin oli ikävästi päässyt postissa rikkoontumaan ja lähettäjä ei ollut halunnut rikki mennyttä valaisinta takaisin, vaan he olivat lähettäneet vain uuden valaisimen tilalle.
Jutta oli kuitenkin korjannut tämä rikki mennen valaisimen kauniisti ja etsi sille uutta omistajaa kirppikseltä, sellaista ei kuitenkaan (minun onnekseni) löytynyt. 

ikea ivar tuunaus

Kirppis oli jo loppumaisillaan, kun sanoin puolisolleni, että hitsit minun tekisi mieli hankkia tuo hauska ja viihdyttävä valaisin kotiimme, en vain mitenkään keksinyt minne sen sijoittaisin. Sitten yhtäkkiä yllättäen, Jutta tuli kysymään haluaisinko valaisimen kotiimme ja voitte varmaan arvata vastuksen. En yksinkertaisesti kyennyt enää kieltäytymään. 

banaanivalaisin

peiliseinä

banaaninvalaisin

Valaisin löysi paikkansa meidän ruokailutilasta Ivar-senkkirivistön päältä. Sinne se sopiikin aivan mainiosti. Onneksi tämä kaunotar päätyi meille. Kiitos vielä Jutta tätäkin kautta, olen tästä lahjasta aivan otettu <3 Valaisin saa minut niin hyvälle tuulelle.

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Toi on niin hieno! Mäkin haluan samanlaisen :D

  VastaaPoista
 2. Huippua että banaani sopii teille noin hyvin, on siellä ihan kuin kotonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen niin onnellinen tästä valaisimesta ja se löysi niin hyvän paikan kodistamme <3 Kiitos vielä <3

   Poista
 3. Hupaisa valaisin ja hienon paikan löytänyt teillä :)

  VastaaPoista
 4. Kitsch jakaa varmasti mielipiteitä. Omaan makuun tuo banaani menee jo vähän yli, mutta eikö se vaan ole hyvä esine, joka herättää tunteita ja keskustelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se juuri on ja tämä varmasti on esine joka toden totta jakaa mielipiteitä ja hyvä niin.

   Poista
 5. hauska.tulee kyllä mieleen ihan muuta,mutta ei saa olla tosikko.aikoinaan lapsenlapsi2v halusi pehmobanaanin oikein puolimetrisen chigitan.en ostanut,muisti vielä 2 vuotta missä kirpparilla se oli ollut.oilsi kai ollut tärkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata olla tosikko, tälläiset hieman kaksimieliset esineet herättävät kyllä hilpeyttä :D

   Poista
 6. Dodii, ei voi mitään, että herättää kaikenlaisia mielikuvia, mut esineenä hauska ja kaunis ja sopii kyllä juuri tuohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvat lienevät tarkoituskin; lamppuhan on italialaisen valmistajan, jolla valikoimassa kaikenlaista (muutakin) kummaa, hauskaa ja ns. hyvän maun rajalla olevaa.
   Banaanilamppua saa myös eri "asennoissa" ja keltaisilla kuorilla.

   Poista
  2. Tosiaan valmistajalla on vaikka minkälaisia hassuja valaisimia. Minusta tämä on juuri siksi niin hauska, kun valaisin tosiaan herättää keskustelua :D

   Poista

Lähetä kommentti

back to top