Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Mansen blogikirppis 5.5.

Jee, on kevät ja Mansen blogikirppis tulee taas. Kirppis järjestetään ensi viikon sunnuntaina 5.5. klo 11-14. Tapahtumapaikkana tuttuun tapaan Finlaysonin aluella sijaitseva Vooninki, osoite on Väinö Linnan aukio 13, Tampere. 
Itse odotan tapahtumaa jo ihan innoissani, sillä kirppiksestä on jäänyt aina niin iloinen ja hyvä mieli. On ihana tavata teitä lukijoita ja muita bloggaajia. Tietenkin on myös aivan mahtava saada itselle tarpeetonta tavaraa kiertoon. Usein tulee myytyä tavaraa itsepalvelukirppiksillä, mutta tykkään enemmän tälläisistä tapahtumista joissa voi kirppistelyn lomassa jutella ihmisten kanssa. 
Voi vaikka kuulla tarinoita tavaroiden takana tai keskustella vaan ihan niitä näitä. 

Itse ehdin kaivelemaan jo jonkin verran myyntiin lähteviä kamppeita, vielä olisi pari kaappia komppaamatta, joten varmasti tavaraa tulee mukaan vielä enemmänkin.
Yksi suuri murheenkryyni minulle on kangaskaappini, se suorastaan pursuilee liitoksistaan. 
Onkohan teissä lukijoissa sellaisia, jotka pääsevät Tampereelle kirppistelemään ja olisitte kiinnostuneita kankaita ostamaan? 
Pohdiskelen nimittäin, että jaksanko kankaita ja sinne kantaa mukanani.

Ohessa tapahtuman mainos, josta löytyy muut mukana olevat somettajat ja yritykset. Muistakaahan ottaa seurantaa myös Mansen blogikirppiksen facebook-sivu(klik!), sieltä löytyy lisäinfoa ja myös ennakkotietoja mitä ihanaa tapahtumaan on tulossa myyntiin.  


Alla olevissa kuvissa näette mitä ihanaa myyntipöydästäni tullaan ainakin löytämään. Ainakin löytyy maljakoita, astioita, puurasioita, peltipurkkeja, tarjottimia, lehtiteline, naulakko jne. 
Kattaus varmasti täydentyy vielä ennen ensi viikonloppua. 

mansen blogikirppis

blogikirppis

mansen blogikirppis

Toivottavasti nähdään viikon päästä Tampereella!
Muistakaa varata käteistä rahaa mukaan, minulla itselläni käy maksuvälineeksi myös kortti ja mobile pay. 

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3 

-Pauliina

Kommentit

 1. ei epäilystäkään,tulisin juoksujalkaa..
  Mutta tuo matka:)
  oikein hyviä kauppoja!
  Iloista Wappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että moni pääsee paikalle ja saan tavaraa kiertoon <3
   Ihanaa vappua myös sulle!

   Poista
 2. Voi ei, en mitenkään ehdi kirppikselle ensi viikonloppuna. Juuri katsoin erään Raumalaisen instaa, jossa hänkin mainosti kirppistä ja mitä kaikkea kivaa hänelläkin on myynnissä.
  Mukavia kirppistelyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että et pääse paikalle. Toivotaan, että moni pääsee paikalle ja tapahtumasta tulee yhtä ihana kuin aikaisempinakin vuosina <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top