Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Messinkinen seinävalaisin

Löysimme olohuoneen haitarivalaisimen tilalle hieman kevyemmän messinkisen seinävalaisimen. Meiltä löytyy hieman vastaavan oloinen valaisin ruokailutilasta ja olen tykännyt siitä valaisimesta ihan hirmuisesti. Nyt olohuoneen keväisemmän ilmeen myötä, haitarivalaisin näytti hieman liian raskasrakenteiselta. Tämä messinkivalaisin on paitsi ihan järjettömän kaunis myös todella käytännöllinen, valaisinta on helppo käännellä ja väännellä sen mukaan mihin kohtaan sohvannurkkaa valoa kulloinkin tarvitaan.
Tämän valaisimen vaihto-operaatio oli helppo myöskin ihanan helppo, kun seinään ei tarvinnut tehdä uusi reikiä.

Valinten messinki seinävalaisin

Uusi valaisin on Valinten valmistama ja ostaessa siinä oli ruma rikkinäinen varjostin, joka sai koko valaisimen näyttämään aika rujolta. Puolisoni vaihtoi valaisimeen uuden johdon, messinkiputken päähän vaihdettiin alkuperäisen varjostinosan tilalle messinkinen lampunpidike ja hankimme siihen vain suuren polttimon. Säästimme tietenkin kaikki alkuperäiset osat jos joskus tekee mieli koota valaisin alkuperäiseen malliin. Näin kaunis valaisin ei minusta varjostinta tarvitse, toki jos kohdalle joskus osuu joku kaunis messinkinen varjostin, niin sitten voimme harkita asiaa uudelleen.
Nyt tämä valaisin on minusta täydellinen näin. Emme lähteneet messinkiäkään sen kummemmin kiillottelemaan, ajantuoma patina sai jäädä reilusti näkymään.

Valinten valmistama messinki valaisin

Messinki valaisin Valinte, olohuone

Olohuone, messinkivalaisin Valinte

messinki valaisin, Valinte

Viime keväänä Pantonen postikorteista askartelemani taulu on kerännyt hurjasti ihasteluja. Täytyy kyllä itsekin myöntää, että taulusta tuli todella ihana ja tuntuu, että se sopii olohuoneeseen aina vaikka huoneen väritys ympärillä muuttuu.

Huomenna onkin jo perjantai, joten toivottelen teille kaikille kivaa ja rentoa viikonloppua <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Oi mikä ihanuus! Saanko kysyä, mistä saa tuollaisia polttimoita?

  VastaaPoista
 2. Oi, tämä lamppu sopii kuin nenä päähän. :) On tosiaan keveämpi ja sirompi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen niin samaa mieltä. Olen niin tyytyväinen tähän nurkkaukseen nyt.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, olen niin samaa mieltä <3 Sopii tuohon nurkkaan mielestäni mainiosti.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top