Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

10 suosikki Instagram-tiliäni!

Olen aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, lue liiankin aktiivinen! Varsinkin Instagramista on tullut minulle erittäin suuri inspiraation lähde. On aivan ihanaa katsella kauniita kuvia upeista kodeista ja esineistä.
Instgram on täynnä toinen toistaan upeampia tilejä. Haluankin jakaa teille muutamia tämän hetkisiä suosikkitilejäni. Jaan viisi ulkomaalaista ja viisi suomalaista tiliä.

Ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsee upea @Judiths_place
Judithin koti on upea yhdistelmä kauniita vintagehuonekaluja ja viherkasveja. Judithilla on mielestäni ihan mieletön silmä tehdä upeita asetelmia. Tästä kodista todella huokuu lämpö ja rakkaus sisustamiseen.


Toisena esittelyyn pääsee upea @Wunderblumen Tällä tilillä on minusta ihan mielettömän rauhoittava tunnelma, näitä kuvia katsellessa mieli todellakin lepää.
Tämän kodin hillitty värimaailma on todella upea.


@Fruvintage tillillä on upeita tummanpuhuvia kuvia, joihin on ihana sukeltaa mukaan.
Vasinkin tämän tilin aamukahvikuvat puhuttelevat minua kovasti.


Ruotsalaisen @Malinbrostad in tili on todella kaunista katseltavaa. Kaunis harmoninen koti ja ennen kaikkea ihan mielettömän upeita viherkasveja.


@jt_design tili on täynnä toistaan upeampia kuvia kasveista ja kukista. Ainakin minun mieleni lepää, katsellessani näitä kauniisti sommiteltuja kuvia.


Olen aivan totaalisen hullantunut suomalaisen @Pamsteri n kodin tunnelmaan. Niin suloiset kissat, kauniit lasikokoelmat ja upeat huonekalut. Puhumattakaan upeista itämaisista matoista, niin upeaa katseltavaa.


@saijastarr tilillä pääset kurkistamaan upeaan taiteilijakotiin. Tykkään tosi paljon tämän kodin rönsyilevästä, mutta silti niin harmonisesta tyylistä. 


Suloinen pastellinsävyinen koti löytyy nimerkin @kootutmurut alta. Tällä tilillä on minusta niin ihanan elämän makuinen meininki. 


@janikasma n tilillä pääset ihastelemaan toinen toistaan upeampia designklassikoita. Janilla on ihan mielettömät kokoelmat suomalaista designlasia, puhumattakaan henkeäsalpaavan upeista huonekaluista. 


@comicasan tilillä on niin ikään todella paljon upeita designklassikoita. Tykkään myös todella paljon Iiron kuvista, kauniita ja selkeitä minimalistisia kuvia.Kuulisin myös miellelläni teidän Instgramsuosikeista. Tykkäättekö, että jaan jatkossakin Instgramvinkkkejäni? Sillä upeita tilejä on koko Insta pullollaan, itse ainakin tykkään lukea muiden vinkkejä, koska niistä löytää aina myös itselle uusia ihania seurattavia.

Jos jaatte Instagramissa vintageaiheisia kuvia niin olisi ihanaa jos käyttäisitte niissä #myvintageinterior. Perustin tuon hashtagin, jotta löytäisin paremmin ihania uusia tilejä ja olen myös joka sunnuntai jakanut omalla tililläni neljä kaunista kuvaa tuon hashtagin alta.

Leppoisaa sunnuntai iltaa!

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Tuttuja tilejä, varsinkin noi kaikki kotimaiset. :) Mun suosikit löytyy tällä hetkellä ruotsista: @annacate, @bloggaibagis, @ettrumtill ja @elfvinggarden. Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tilejä! Ja oli pari tuttuakin mukana :)

  VastaaPoista
 3. Upeita tilejä. Insta on kyllä upea inspiraation lähde.

  VastaaPoista
 4. Olipas mukava ylläri löytää itsensä tältä listalta hyvästä seurasta :) Kiitos! Ja löytyi myös monta uutta tuttavuutta, jota en ollut vielä bongannut, vaikka kohtuu (lue liian) ahkera instailija olenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kun löysit uusiakin tilejä ja todella olet paikkasi ansainnut tässä listassa. Rakastan teidän pastellista värimaailmaa <3

   Poista
 5. Kauniita kuvia kaikilla! Tuo Pamsteri on myös mun yks lemppari, ihan hullun hieno koti♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niiin samaa mieltä, Pamsterin kodissa kolahtaa minuun aivan kaikki ja ne kissat <3

   Poista
 6. Löysin juuri ekaa kertaa blogiisi ja löysin tästä postauksesta monta seurattavaa, kiitos! Arvostan erityisesti tilejä joissa on kauniin kodin lisäksi kasveja ja kissoja :)Itselläni sekä blogissa että instassa lähinnä niitä kasveja (vaikka kissakin on, vintagea vähemmän) @viherrin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun löysit tänne ja mahtavaa jos löysit uusia kivoja seurattavia <3

   Poista
 7. Ai että, ihania! Selkeesti insta tarjoaa mulle vaan niitä mun tyylisiä, joista tykkään, koska en nää tälläsiä ollenkaan ehdotuksissa! Täytyykin napata pari kivaa mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Insta todellakin helposti päättää puolestasi mikä sinua voisi kiinnostaa, vaikka ainakin itse tykkään seurata monia erilaisia tilejä <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top