Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kupittaan Saven aarteita

Rakkauteni Kupittaan saven mustavalkoisiin maljakoihin on varmasti jo tullut selväksi aika monille. Lienee siis sanomattakin selvää kuinka onnellinen olen, kun sain kokoelmiini uuden upean maljakon.
Uusimmasta tulokkaasta on jälleen kiittäminen ihanaa ystävääni, hän nimittäin bongasi maljakon minulle huuto.netistä. Olin vieläpä erittäin iloinen, että maljakon hinta kohosi vain kahdeksaan euroon.
Tämä kokoelmani uusin maljakko on Linnea Lehtosen suunnittelema. 

Sain vihdoin ripustettua olohuoneen seinälle minun pari aarrettani eli Kupittaan saven seinälautaset. Lautaset ovat Laila Zinkin käsialaa ja ne on valmistettu 50-luvulla. 
Näitä lautasia kotiuttaisin mielelläni lisääkin, mutta näiden hinnat ovat nousseet viime aikoina ihan huimasti, joten voi olla että minun Laila Zinkit ovat tässä.

Asettelin seinälle lautasten kaveriksi, ruokailutilasta ylimääräiseksi jääneen mintunvihreän seinäkellon, sekä kirpparilta löytyneen tapetinpalasen, jonka laitoin vanhoihin puisiin kehyksiin. Suosittelenkin katselemaan kirppiksillä taulunkehyksiä sillä silmällä, itse tykkään paljon enemmän näistä oikeasti vanhoista puisista kehyksistä. Vielä tämä asetelma kaipaa jotakin, mutta mitä se jokin sitten on, sen aika näyttää. 

        

Keltainen keinutuoli sai somistusta, kirpparilta löytämästäni suloisesta ryijytyynystä, voisiko yhtään mummolamaisempaa tyynyä enää ollakaan. Jokin tässä tyynyssä vaan ihastutti tai oikeastaan ihan vallan hullaannutti. Ehkä se jokin oli nuo kauniit värit ja jollain tapaa aika modernikin kuviointi. Tyyny on varsin hauska pari kirkkaankeltaisen kiikun kanssa. 
Toivotaan, että viikonlopun helle-ennusteet toteutuvat ja saadaan nauttia lämmöstä ja auringosta <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Hienoja löytöjä taas kerran <3

  Hei, tätä on kysytty varmasti jo miljuuna kertaa, enkä löytänyt asiasta (varmaa) mainintaa blogistasi kun kahlasin etsien läpi, mutta jaksaisitko kerran vielä kertoa, mikä on olohuoneenne tapetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Olohuoneen seinät on maalattu tapetin päälle Tikkurilan Pro grey värikartan sävyllä 1923. Minulta saa aina kysyä ihan mitä mieleen tulee, se osaanko aina vastat onkin sitten eri asia :D

   Poista
  2. Kiitos kiitos :) Haha, ei mennyt multa ihan nappiin, mutta melkein :D Kaunis harmaa ja sävy, johon helppo yhdistellä muita värejä, tai ainakin sulta näyttää luonnistuvan :)

   Poista
  3. Ai niin, unohdin, että mun piti pyytää postausta, jossa kävisit läpi koko teidän talon seinät luetellen millä ne on käsitelty. Uskoisin, että kiinnostaa muitakin kun minua :)

   Poista
  4. Kiitos hyvästä juttuvinkistä, täytyykin toteuttaa se mahdollisimman pian :)

   Poista
 2. Kyllä on tosi kauniita sinun maljakkosi. Olipa hyvä löytö toi viimeinen.
  Keltainen kiikku on kaunis ja samoin tyyny. Ihana, sopii kiikkuun hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo maljakot ovat tosiaan vallanneet koko sydämeni, on ne vaan niin ihania <3 Tyyny on minustakin mainio pari keltaisen kiikun kanssa :)

   Poista
 3. Komea kokoelma! Noi seinälautaset on kauniit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinälautaset on niin ihania, harmi kun ovat tosiaan aika hinnoissaan nykyään! Onneksi olen sentään nämä kaksi onnistunut löytämään itselleni <3

   Poista
 4. Kokonaisuus näyttää taas tosi kivalta! Erityisesti tykkään siitä, että kaikki ei ole niin yks yhteen, kuitenkin niissä on sama teema. Itsekin olen miettinyt ruokapöydän tuoleja, mutta vielä ei ole lamppu syttynyt :|

  VastaaPoista
 5. Oho luulin laittaneeni tuon kommentin tuolileikki-postaukseen. Vähän erikoiseltahan tuo kuulostaa kun on väärässä paikassa. No, kokonaisuus tässä blogissa aina kiva, joten ei se nyt niin paljon vikaan mennyt ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos paljon kehuista <3 Toivotaan, että sinullakin vielä syntyy idea teille sopivista ruokapöydän tuoleista, luultavasti ratkaisu löytyy vahingossa tai ainakin minulle tuntuu usein käyvän niin :D

   Poista

Lähetä kommentti

back to top