tiistai 27. joulukuuta 2016

Taulu olohuoneeseen

Meidän olohuoneen sohvan taakse jäävä seinä tuntui tyhjältä ja ankealta. Olen kovasti miettinyt, että siihen pitäisi todellakin saada jotakin piristävää, joka toisi harmaalle seinälle hieman väriä.  Selailin printtejä netistä ja kaivelin omia varastojani, mutta sopivaa piristysruisketta seinälle ei oikein tahtonut löytyä. Mietin, että tohtisiko sitä itse kokeilla taulun tekemistä. Joulunpyhinä sitten oli aika ryhtyä tuumasta toimeen ja lähteä kauppaan hakemaan akryylivärejä ja tyhjä valkoinen taulupohja. Me päätimme kokeilla yhdessä puolisoni kanssa mitä saisimme aikaan, kun molemmat pääsevät toteuttamaan itseään samaan teokseen. Neljä kättä ja kaksi visiota, mitä siitä sitten syntyi? 

Siitä syntyi taulu, joka pääsi kuin pääsikin seinälle. 
Taulu tuo minusta todellakin sitä kaivattua väriä ja piristystä. 
Ja, mikä parasta tämän teoksen tekeminen oli todella hauskaa ja rentouttavaa.                Taulu tuo sopivasti pienen modernin tuulahduksen meidän olohuoneeseen. 

                                                                          -P

16 kommenttia:

 1. Oi, siitä tuli hieno, oikea katseenkääntäjä! (: Sopii tosi kivasti olohuoneen kokonaisuuteen. Tuo vähän räväkkyyttä ja eloisuutta muuten hyvin seesteiseen huoneeseen. Ei se paljoa tarvi, että jokin paikka saa uuden ilmeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo taulu tosiaan toi räväkkyyttä hyvällä tavalla! Olen yllättynyt, että pääsimme noin hauskaan lopputulokseen :D

   Poista
 2. Kiva piristys seinälle ps. Mistä toi pyöreä tyyny on löytynyt?

  VastaaPoista
 3. Taulusta tuli tosi siisti ja sopii huoneeseen niin hienosti! Nyt ei muuta kuin tekemään lisää taideteoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En mä usko, että meistä ihan taiteilijoita tulee, vaikka hauskaa puuhaa onkin :)

   Poista
 4. Siellä taitaa asustaa kaksi todellista taiteilijaa...suorastaan UPEAN taulun olette tehneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä taiteilijoista tiedä, mutta ainakin kaksi innokasta yrittäjää :D

   Poista
 5. On kyllä hieno ja niin huippuvärit. Sopii seinällenne tosi hyvin ja tuo kivaa kontrastia muuhun sisustukseen. Ja jäähän siitä kiva, konkreettinen muisto tästä joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mitä kauemmin olen taulua tuossa seinälle ihastellut niin se kyllä tosiaan sopii tyyliimme ja värit ovat aivan loistavat!

   Poista
 6. En olisi uskonut, että kaksi taiteilijaa saa tuollaista aikaiseksi. Katseeenvangitsija.

  Nytpä muistankin, että parikymmentä vuotta sitten minulle tuli tuollainen matto tätini perintönä. Laitoin sen varastoon, kun siitä liestyi yksi reuna ja taisi jostakin kohtaa tupsutkin kulua. Olisikohan jotakin konstia kantata reunat siististi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taulusta tuli kyllä varsin hauska :)

   Mä olen matostamme leikannut hapsut varovasti lyhyemmäksi. Sellaista mattojen kanttausnauhaa on myynnissä hyvin varustetuissa kangaskaupoissa. Sellaisella voisi saada reunat siistiksi :)

   Poista