sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Olohuoneen uusi järjestys


Eilen esittelin teille olohuoneemme uuden huonekalun eli pitkään ja hartaasti etsityn sohvan Klik! . Ajattelin nyt vilauttaa miltä olohuone näyttää muista suunnista katsottuna, koska sohvan saavuttua huoneen kaikki huonekalut pyörähtivät tietenkin ympäri. Ainahan siitä tuntuu seuraavan jonkinlainen ketjureaktio, kun jotakin uutta kotiin kannetaan.


Vanha upea radio löysi paikkansa ikkunan edestä, vaikka radio on hieman korkeampi kuin ikkunalauta niin minusta se ei haittaa. Minusta on hienoa, että näin kaunis esine saa olla huoneen paraatipaikalla.Kaappi jonne olemme kätkeneet television ja kaikki muut rumat johtohärpäkkeet löysi paikkansa hirsiseinältä. Oikeastaan tämä oli ainoa paikka, jonne pystyimme tämän kaapin sijoittamaan jos sohvalta haluaa katsella televisiota. Tässä paikassa on vain yksi huono puoli, joudumme vetämään antennijohdon tänne huoneen toiselta puolelta. Tästä syystä kaapin alla näkyy ruma johtohässäkkä se pitäisi vielä saada jollakin keinolla piilotettua. Minun tekisi välillä mieli luopua televisiosta kokonaan, ainakin näin sisustuksellisesti se tuntuu tuovan pelkkää harmia mukanaan.

 


Olohuoneen molemmat vitriinikaapit ovat nyt sijoitettu samalle seinustalle. Tätä asiaa mietin näyttävätkö kaapit vähän hassuilta tuossa melkein vierekkäin, mutta ei niille oikein ole muutakaan sopivaa paikkaa. Kummastakaan kaapista en myöskään ole valmis luopumaan niin kauniita ne ovat ja myöskin käytännöllisiä, niihin saa hyvin tavaraa säilöön. 

Uuden järjestyksen myötä aloin kaipaamaan seinille tauluja, täytyykin pitää niiden suhteen silmät auki. Olen monissa kodeissa nähnyt seinillä kauniita uusia printtejä, mutta jotenkin mietityttää että ovatko uudet printit liian moderneja meildän olohuoneeseen. Ihanteellisinta olisi, kun löytäisi esimerkiksi vanhojen huonekaluliikkeiden mainosprinttejä. 

Nyt kyllä olisi toivottavaa, että tämä huonekalujen siirtely jäisi hetkeksi tauolle. Tuntuu, että olemme viimeiset viikot kantaneet huonekaluja edestakaisin. Onneksi olemme saaneet myytyä meille ylimääräiseksi jääneitä huonekaluja ripeästi pois nurkista, niin ei koko talo täyty huonekaluista. 

                                         Rentouttavaa sunnuntai-iltaa <3

                                                              -P

22 kommenttia:

 1. Teidän olohuone näyttää nyt ihan erilaiselta, kun on uusi järjestys, uusi väri seinässä ja uudet verhotkin. Varmasti tosi piristävää itsellekkin, saatikkapa meille kuviesi ihailijoille 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella piristävää ja ihanaa jos on piristävää teille muillekin ❤️

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta! Nyt teillä onkin totuttelemista uusiin juttuihin kun uudistitte olkkarin kerta heitolla. Meilläkin vaihtui järjestys kun uusi sohva tuli taloon :)
  Bongasin muuten samanlaisen ihanan kynttelikön meidänkin kirpparilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneeseen on tullut kyllä niin paljon muutoksia, että tässä riittää ihmeteltävää pidemmäksi aikaa :D
   Tuo kynttelikkö on niin ihana, niin paljon kauniimpi kuin monet uudet <3

   Poista
 3. Kylläpä näyttää kauniilta uusi järjestys. Kaapit sopivat noin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaapit ovat onneksi erikorkuiset niin sopivat ihan hyvin samalle seinälle, tässä huoneessa on vaan tapahtunut niin paljon lyhyen ajan sisään että sitä pitää ensin totutella kaikkiin muutoksiin :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Ihanat kuvat. :) Nyt mäkin haluisin uuden järjestyksen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Järjestyksen vaihtamisella saa kivaa vaihtelua ja ihan ilmaiseksi :D

   Poista
 5. Radio on komea! Toimiiko? Tyylisi on mieleeni.

  Johto-ongelmaan vinkki. Myynnissä on onttoa "listaa", kulmikasta kolmannelta sivulta avointa kourua, jonka voi kiinnittää jalkalistan päälle. Sillä ratkaisin meillä antennijohdon piilotuksen.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radio toimii hienosti!

   Tuollaista johtolistaa mekin mietimme, täytyy vain katsoa saataisiinko se jotenkin nätistä kiinni nykyiseen jalkalistaan.

   Poista
 6. Tosi kivan näköistä! Meilläkin on tv hirsiseinällä ja antennin johto tulee vintiltä välikaton läpi. Maalasin sen seinän väriseksi ja ujutin sen vaakasuoraan osuuden hirsien väliin hieman ylempänä, noin 10cm jalkalistan yläreunasta, eipä enää erotu kuin ihan tarkkaan katsomalla! Yläkerrassa meillä ei ole antennijohtoa tv:lle ollenkaan, katsotaan siellä ohjelmat Watson boxin kautta, ihan näppärää sekin sisustuksen kannalta. Live tv ei pyöri ilman antennia, mutta kun ohjelman katsomisen aloittaa sekunnin oikean katsomisajan jälkeen, niin käytännössä se on live tv :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hitsi tuo watson box olisikin ihan nerokas, ei minun niin livenä tarvitse ohjelmia katsoa, kiitti vinkistä.

   Poista
 7. Kyllä teillä on edelleen sitten niin kaunista! Mahtavaa,että löysitte sohvan,joka on just eikä melkein! Mä rakastan kaikkea vanhaa,mutta mäkään en tingi sohvan löhöilyominaisuudesta,joten sen olen ostanut uutena. Niin tekis mieleni sellasta vanhaa ihanaa ja semmonen olis tarjolla naapuritalon roskalavalla(talo puretaan)ja vielä nojatuolineen(kävin just blokkamassa vanhan senkin ja puisen hyllyn keittiöön sieltä+pyöreän puisen pöydän,jotain 40 lukua) Kyllä kutkuttais hakee nekin,painaa tonnin ja en saanu tarkemmin selvää kunnosta. Kierrätys kunniaan sanon minä!Ja vielä ilmaiseksi!Onnenpäiväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 sohva on kyllä niin minun makuuni ja onneksi ei tarvinnut tinkiä löhöilyominaisuudesta. Sinähän ole tehnyt ihan mielettömiä löytöjä, mahtavaa! Tuo on vieläpä ihan tosi hienoa, kun sinä suorastaan pelastat ne huonekalut kaatopaikalta, inhottaa kun ihmiset edelleen vievät kaatopaikalle täysin käyttökelpoista tavaraa :(

   Poista
 8. ..niin ja piti sanomani,että tuo teidän kuvaus"rekvisiitta" ymmyrkäisine simmuineen on kyllä kauneinta, mitä talossa olla voi :)))))huonekalut siis jää ihan toissijaisiksi (sydämiä tähän,en löydä niitä näppäimistöltä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kisut ovatkin meidän kaunein "sisustuselementti" <3

   Poista
 9. Kivan kodikkaan näköistä. Muhkeat kisulit :)Hyvää joulunodotusta -Hansu

  VastaaPoista
 10. Hyvin passaa uusi sohva olohuoneeseen ! Teillä on kyllä muutenkin niin ihanannäköistä kaikki♡ !
  Mihin piano muutti? Se oli myös todella hieno, oliko ihan soittokuntoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Piano löysi uuden kodin Facebookin kautta ja se oli ihan soittokuntoinen :)

   Poista
 11. Meillä on täsmälleen samanlainen matto. Mummon vintiltä löysin. �� Mistä ootte hankkinut maton?

  VastaaPoista