Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kahvikuppien uusi koti

Vaikka otsikko kuulostaa kammottavalta niin ei minun rakkaat kahvikuppini sentään meiltä minnekään muuttaneet, niille vain löytyi uusi sijoituspaikka. Koska niinhän siinä taas kävi, uusi ruokapöytä toi tarpeen muuttaa ruokailutilassa muutakin. Tällä kertaa muutoksen kohteeksi joutui seinä jolle emme edellisellä kierrokselle tehneet mitään, tälle seinälle olen koonnut rakkaat astiani.

Vaikka tykkään kauniista astioista ja niitä saa olla meillä myös esillä niin liika on kuitenkin liikaa. Halusin saada tälle "astiaseinälle" hieman selkeämmän ja rauhallisemman ilmeen.
Niinpä ajattelin, että jos löytäisin tälle seinälle kaapin, joka sopii yhteen tilan muiden huonekalujen kanssa niin se selkeyttäisi koko ruokailutilaa.
En arvannut, että jo seuraavalla kirppisreissulla kohdalle osuisi kiva kaappi jossa oli myös toivomamme vitriiniosa, johon saisin kivasti kahvikupit esille. Kaappi oli myös varsin kohtuullisen hintainen, koska pinnassa oli aika paljon"patinaa" suurimmat jäljet saatiin onneksi ehostettua ja kaappi näyttää käsittelyn jälkeen varsin kelvollisesta. 
Tämä ostos on ehkä hivenen liian 70-lukulainen minun makuuni, mutta tämän tyylisiä vitriinikaappeja joissa olisi suuri vitriiniosa ei ole kauheasti valmistettu 50-60-luvuilla tai ainakin niitä on haasteellista löytää. Tältä seinältä lähti puolisoni tekemä vitriinikaappi, mutta onneksi kaappi löysi paikan yläkerran harrastehuoneesta. Lisäksi seinältä poistettiin lokerikot, joissa kahvikupit olivat esillä. Lokerikot olivat aivan ihanat ja ne ajoivat ihan taulujen virkaa, mutta minua alkoi ahdistamaan jatkuva pölyjen pyyhkiminen kupposista. Nyt on ihanaa, kun kaikki kupit ovat lasien takana suojassa pahimmalta pölyltä. Laitan lokerikot kuitenkin talteen jos joskus vielä innostun laittamaan seinälle "kuppitaulut". 
Nyt meillä on pohdinnassa, että pitäiskö maalata tuo pieni vitriinikaapin takana oleva seinänpätkä ja myöskin vanhaan oviaukkoon tehdyn hyllyn tausta. Se toisi kivan säväyksen tähän tilaan, väriksi olen miettinyt jotakin todella tummaa vihreää tai sitten sävyn voisi ottaa huoneen toisessa päässä olevasta Geometria-tapetista. Jotakin tuolle seinälle on joka tapauksessa tehtävä, kuten kuvista näkyy jäi seinään aika rajut jäljet kuppihyllyjen kiinnikkeistä. 

 


                                    


Järjestin kupit väreittäin, jotta ne näyttävät edes vähän harmonisemmalta kokonaisuudelta. Tämä oli hyvä hetki taas tehdä inventaariota ja taas lähti tuplakappaleita kiertoon. Kyllä minun silmäni lepää näissä ihanissa kupposissa <3

                                          Rauhaisaa sunnuntai-iltaa!

                                                              -P

Kommentit

 1. Mikä aarrekaappi siitä tulikin! <3 70-luku ei ole munkaan suosikki vuosikymmen sisustamisen suhteen, mutta tuo kaappi ei ihan liikaa ilmoittele aikakaudestaan ja sopii teille tosi hyvin. On tosi kaunis kuppeineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellinen aarrekaappi <3 Juuri täydellinen kupeilleni, tänään käytiin ostamassa maali tuohon seinään. Toivottavasti seinästä tulee vieläkin kiehtovampi.

   Poista
 2. Kyllä sulla noita onkin. Vaikka mielestäni minulla on jo hyvä kokoelma BR-kuppeja, ei se kyllä vedä vertoja sun omalle. Ei voi kun huokailla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita kupposia tosiaan on kertynyt, vaikk aolen hurjasti laittanut kiertoonkin. Yritän nyt keräillä vaan yhden per kuvio, joitain ihan suosikkeja saa olla useampi <3

   Poista
 3. Ihana vitriini ja upeat kuvat jälleen kerran <3

  VastaaPoista
 4. Hieno vitriinilöytö! Kuppirakkautesi on ihailtavaa, kaikki niin kauniisti esillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuppirakkauteni taitaa olla aikamoista hulluutta, mutta ihanaa hulluutta :D

   Poista
 5. Wau wau. Mä haluun ihasteleen sun kuppejas ,😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä olet enemmän kuin tervetullut tänne ihastelemaan niitä <3 Täytyy järjestää meillä jotkut illanistujaiset!

   Poista
 6. oi..tuohan on kuin karkkikaappi =D kahvikupit on todella ihania.harmi kun itsellä ei ole tilaa alkaa keräillä kuppeja...joka paikka pursuaa muita astioita ja toisaalta olen päättänyt etten ala kerätä mitään uutta vaan kartutan noita jo aiemmin ostettuja sarjoja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa rajannut keräilyäni koko ajan suppeammaksi ei tästä muuten mitään tule :D Inhoan myöskin liikaa tavaraa, aarteet tulevat paremmin esille, kun niitä ei ole liikaa.

   Poista
 7. Kerrassaan kaunis vitriini ja varmasti helpottaa pölyjen pyyhintäurakkaa. Itselläkin vitriini ollut jo jonkin aikaan etsinnöissä, mutta sopivaa vaan ei näytä millään löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivat vitriinit tuntuvat kyllä olevan kiven alla, meillä on käynyt älytön tuuri, kun ollaan löydetty niitä tarpeeksi monta.

   Poista
 8. Kaunis kokoelma ja niin kivasti esillä. Tumma seinä tekisikin tuosta näkymästä täydellisen ja korostaisi kuppien kauniita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään käytiin maalikaupassa, joten eiköhän seinälle kohta jotakin tapahdu :)

   Poista
 9. Oi, mikä kuppilauma! Ja kauniisti ovat nyt arvonsa mukaisesti esillä. Silmiin osui myös kerrassaan upea ryijy kuvien laitamilta, onko siitä jo ollut juttua blogissa? Jatkan selailua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryijystä löytyy itse asiassa ihan oma juttunsa täältä blogista, toivottavasti löysit sen jos et niin voin linkata sen sinulle :)

   Poista
 10. Kiva kaappi ja sopii tuohon tarkoitukseen kyllä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen hirmuisen tyytyväinen että sain kupit kauniisti esille :)

   Poista
 11. Kyllä ovat kuppisi nyt tyytyväisiä keskenään ja kauniisti näkyvillä<:Kaappi on kerrassaan passeli tuohon ja moneen muuhunkin tarkoitukseen. Sopii kyllä hyvin taas teidän kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta myös kaappi on varsin oiva säilytyspaikka kupeille, ihanaa kun sain kaikki kupposet samaan paikkaan <3

   Poista
 12. Aivan ihana kuppikokoelma ja kuppien uusi koti <3

  VastaaPoista
 13. Kupit on tuossa kaapissa tosi kivasti esillä, vaikkakin mun mielestä se sun lokerikko oli aivan super-ihana😊 Ymmärrän kyllä täysin siitä luopumisen, koska itse inhoan pölyjen pyyhkimistä suuresti ja siksi yritän vältellä irtoesineitä kotona. Tyydyn vaan haikeana ihailemaan muiden kippokokoelmia❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne lokerikot olivat aivan ihanat, mutta kun ne pölyt eivät enää olleetkaan :/ No ei sitä tiedä, vaikka ne joskus innostuisi ottamaan takaisin seinälle :)

   Poista

Lähetä kommentti

back to top