Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

The Hylly


Se hylly jota edellisessä postauksessa kerroin metsästävämme, se täydellinen hylly joka sopisi täydellisesti ruokailutilaamme. No se hylly löytyi ja se löytyi niin uskomattoman läheltä, että ihan melkein naurattaa. 

Tässä välissä voisin kiittää ensi kuun 9. päivä olevaa Mansen blokirppistä sillä etsiessäni sinne myytäviä tavaroita, kävin myös komppaamassa vinttikomeroitamme. Ja, mitäpä muutakaan siellä yhtenä hetkenä silmiini osui, kuin mielettömän kauniit hyllylevyt, jotka olivat vieläpä kauniilla yksinkertaisilla kannattimilla varustetut. 
Toki oli nähnyt hyllyt siellä aiemminkin, mutta kun vinttiin koottu hyllykokonaisuus oli todella suuri en ollut osannut ajatella, että sopisi tarkoitukseemme. Tarkempi silmäily sai  minut ymmärtämään, että hyllystä saa melko helposti tehtyä juuri sen kokoisen kuin on tarve. Eli tämä hylly oli juuri etsimämme, ei muuta kuin mittanauha käteen ja mittailemaan.

Yksi hylly oli 90cm leveä ja minusta yksi olisi näyttänyt 160cm leveän senkin päällä liian kapealta ja taas kahdesta hyllystä vierekkäin olisi tullut liian leveä, siispä päädyimme laittamaan hyllyt limittäin ja minusta kokonaisuudesta tuli juuri niin täydellinen kuin toivoinkin. Vai mitä mieltä olette?
                          Ihanat Arabian kalalaudatkin löysivät vihdoin paikkansa, sopivat minusta hyvin ruokailutilan tyyliin.

                                

Hyllyyn pääsi näytille kaikkein rakkaimmat emaliaarteeni ja ulkoa hain yhden Muratin talteen kesäkukkaistutuksista, saa nähdä miten se selviää talven sisällä. Toivotaan että selviää hyvin, sillä minusta Muratti tuo ihanaa vihreyttä uuteen hyllyymme. 

Nyt olen kyllä todella tyytyväinen tämän tilan muutokseen, onneksi emme ehtineet etsiä hyllyä muualta, taitaa tämä meidän koti olla paras paikka aarteiden etsintään <3

                                                                 -P


Kommentit

 1. Hieno hylly! Kaunis, hyllyt juuri noin limittäin. Olen itsekin etsiskellyt tuollaista kevyttä hyllyä. Minulla ei ole kauniita emaliaarteita, mutta uskon, että löytäisin siihen kyllä jotakin kaunista. Metsästys jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän ratkaisuun <3 Toivottavasti sinäkin löydät ihanan hyllyn itsellesi ja kyllähän tälläiseen hyllyyn voi laittaa, vaikka mitä ihania esineitä :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän hieno kokonaisuus, hylly on just kivan ilmava noin limittäin. Ja noi emaliastiat, huoh...

  VastaaPoista
 3. Tuohan on paras mahdollinen hylly tuohon. Hienosti keksitty laittaa limittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Onneksi emme lähteneet etsimään hyllyä kauempaa :D

   Poista
 4. Upea kokonaisuus! Sopii, kuin nenä päähän!Kun viime kerralla kommentoin, ettei ihme olisi, jos sinuun oltaisiin yhteydessa retrokuvauksiin tms. niin hymyilitti, kun tänään työmatkalla ostin aiheesta uuden lehden, ja kotinne siinä heti ensimmäisenä! :) Hieno juttu olikin! Ja lehden ehdoton helmi, loppulehti ei sitten enää niin säväyttänytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, olenkin unohtanut mainita siitä jutusta täällä blogissani, täytyykin korjata asia :)

   Poista
 5. Ihan loistava hylly! Sehän on juuri noin siihen tarkoitettu :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat hyllyt! Kiva myös kun ne eivät ole liian täynnä, niin aarteet pääsee oikeuksiinsa. Kaunis ja keveä lopputulos. Kalatkin on hauskat juuri tuossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritin laittaa maltillisesti tavaraa, ettei näytä liian ahtaalta :)

   Poista
 7. Ihanan ja kauniin näköinen hylly tavaroideen päivineen.

  VastaaPoista
 8. Oi, kuinka hienosti laitettu limittäin ja upeita on astiatkin siinä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä tosi tyytyväinen kokonaisuuteen ❤️

   Poista
 9. Niin hieno ♥ ja olipa edullinen löytö =) Nuo hyllyt on kyl tosi kivat noin limittäin. Hienosti keksitty! Nuo aarteet sopisi kyl mun mielestä paremmin meille =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja edullisuus tässä miellytti minuakin :D Aarteeni sopisi kyllä teillekin, mutta eivät kyllä lähde täältä minnekään ❤️

   Poista
 10. Onpa ihanan näköinen hylly!Ja nuo esineet....kelpaisi mullekin!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon että kelpaisivat niin ihania aarteita ❤️ :)

   Poista
 11. Aivan ihana tuo hylly ja ihanaa on tietysti myös kaikki muukin kuvissa näkyvä ❤

  VastaaPoista
 12. Hylly on todellakin täydellinen! Tuo limitys on nerokas, aivan upea ruokailuhuoneen muutos!

  VastaaPoista
 13. Siis mitä mitä, hylly odotteli omalla vintillä? :D Hauska tarina kerrassaan! Oispa meijänkin vintti sellainen, että sieltä löytyisi ihania unohtuneita aarteita. Hyllynne on kyllä mainio, tykkään paljon tuosta epäsymmetrisestä sommitelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan siellä se odotti meitä peitettynä kaikella mahdollisella "romulla", onneksi satuin katsomaan hyllyä sillä silmällä, koska en kauniimpaa hyllyä olisi tuohon seinälle voinut löytää <3

   Poista
 14. Ihanat hyllyt, sopii todella kauniisti tuohon tilaan. Meille kun akkuporakone tulee ensi viikolla, niin päästään myös hyllyjen asennuspuuhiin. Saa sitten kupit ja muut kivasti esille. https://www.iisalmenautoala.fi/tyokalut

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top