sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Talviheikki 2016

 
Tänään hurautimme puolisoni kanssa Turun messukeskukseen Talviheikki-tapahtumaan. Tapahtuma on Turun seudun mobilistien järjestämä, tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 1986, eli tapahtuma täyttää tänä vuonna jo 30vuotta. Alunperin tapahtuma on ollut pelkästään ajoneuvoharrastajille, mutta vuosi vuodelta niin tämä kuin muutkin rompepäivät ovat muuttuneet enemmän keräilytapahtumiksi. 
Tavaraa oli todellakin laidasta laitaan ja varmasti jokaiselle jotakin ostettavaa ja katseltavaa.  Itse viihdyn tälläisissä tapahtumissa loistavasti, on niin ihana katsella ja ihastella kauniita tavaroita.
Ihanaa on myös huomata miten antaumuksella autoharrastajat laittavat ajopelejään kuntoon, mahtava harrastus, jossa säilytetään samalla pala historiaa. 

Tässä teille kuvia tapahtumasta. 
                 Ihania juttuja tarttui minullekin matkaan, palaan niihin huomenna! 

                                                                -P

18 kommenttia:

 1. Mahtavan näköistä ♡ Mä tykkään kans kiertää tällaisia tapahtumia. Ei ole edes pakko löytää mitään, kunhan pääsee vaan hipelöimään ja hypisteleen kaikkea ihanaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ja tosiaan ei aina tarvitse löytöjä tehdä, tälläisissä tapahtumissa on vaan niin ihana tunnelma ❤️

   Poista
 2. Mielenkiintoisia tavaroita ♥.Lapsena pääsin/jouduin vanhempien mukana Talviheikki-tapahtumaan. Nykyään itse(kin) keräilen, mutta aina unohdan Talviheikin, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea hauskaa tuolla kyllä oli ja todellakin suosittelen siellä käymistä jatkossakin. Tämä tapahtuma taitaa olla nykyään kolmesti vuodessa :)

   Poista
 3. Oi että kaikkia kivvaa. Ne yöpöydät (varmaan sairaalan vanhoja pöytiä) olis kyllä pistänyt mun sisustuksen uusiks makkarissa heti jos olisin ollut paikalla. Harmi ku kävin pari viikkoa sitten ja tuun taas parin tai muutaman viikon päästä uudelleen Turun suunnalle. Tämmöset kivat jutut jää aina välistä.. Ens vuonna sit pyrin samaan aikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo yöpöydät olivat ihan mielettömän upeat jos meille mahtuisi makuuhuoneeseen yöpöydät niin en olisi miettinyt hetkeäkään ❤️ Nuo olivat itänaapurista ja varmaankin tosiaan vanhoja sairaalakalusteita. Suosittelen kyllä käyntiä tuolla, kesällä taitaa olla seuraava ja sitten vielä syksyllä. Kolme kertaa vuodessa tapahtuma järjestetään.

   Poista
 4. Huokaus :D Tässä kohtaa pitää ehkä sanoa, että onneksi Turkuun on pitkä matka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllähän rompepäiviä järjestetään ympäri suomen. Jos uskallat niin kurkkaa esimerkiksi rompetori.info :D

   Poista
  2. Täytyypä käydä katsomassa ja kertoa varovasti puolisolle - meillä on molemmilla vähän samaa vikaa. Pitäisi vaan löytää tuollainen ihana iso talo kuin teillä. Just eilen illalla esittelin teidän ruokailutilan pöytää, oli ihan myyty :)

   Poista
  3. Toivottavasti löydätte oman talonne, minä nautin kun on tilaa, niin kauan tuli asuttua kerrostalossa. Oma talo ja varsinkin piha on niin luksusta, vaikka vapaa-ajan ongelmia ei kyllä ole :D

   Poista
 5. Oi, enpä ole ennen ko tapahtumsta kuuullutkaan. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä mukaasi on tarttunut. :) Mukavaa alkavaa viikoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja juttuja kyllä löytyi :) Mukavaa viikonalkua sinnekin!

   Poista
 6. Ihan oli, kuin olisi itsekkin päässyt paikalle;) Ihania tavaroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, siellä oli kyllä paljon kaikkea ihanaa :)

   Poista
 7. Mahtavan näköisiä tavaroita. Vanhojen autojen näytelyissä on aina ihana käydä, kun niissä on vanhoja tavaroita arvostavia ihmisiä ja meininkiä. Hienoa, että ilmaannuit blogimaailmaan, seurasin sinua jo pitkään instan puolella. :) Mukavaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, tällaiset tapahtumat ovat ihan parhaita ja tunnelma on aina tosi kiva. Kesätapahtumissa vieläkin kivempi, kun ollaan ulkona. Mukavaa kevättä myös sinulle :)

   Poista
 8. Mikä paikka ja tapahtuma! Mieleen jäivät valkoiset pöydät helmitaulujen alla, ovatkohan sairaalan vanhat yöpöydät? Keltaiset valaisimet olivat tietysti ne herkuimmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pöydät oli ihan mahtavat jos meille vaan mahtuisi makuuhuoneeseen yöpöydät niin olisivat lähteneet mukaan. Niiden myyjä oli itänaapurista ja hän epäili niiden olevan tosiaan vanhoja sairaalakalusteita. Keltaiset valaisimet oli kyllä herkkuja, suorastaan ihmettelen, että sain pidäteltyä itseäni :D

   Poista