Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Lempiverhot


Taas on se aika vuodesta, kun lempiverhoni pääsivät ikkunaan ja saavat koristaa olohuonettamme varmaankin taas syksyyn saakka. Täydellinen kuosi, täydelliset värit ja materiaali on vahvaa puuvillaa. Verhot ovat Kristiina Koskivuoren suunnittelemaa "Käräjäkivet" kangasta. Valmistaja on E.Helenius ja kangas on käsinpainettu.

Vaihdoin samalla muutaman koristetyynyn sohvalle. Nyt tuntuu olohuone taas kotoisammalta, valkoiset verhot alkoivat ahdistaa olivat ihan liian valjut. Talven pimeydessä ne tuntuivat hyvältä ajatukselta, mutta ei enää kun valo on alkanut lisääntymään. Jos ulkona ei paista aurinko, niin olohuoneessamme ainakin paistaa.

Enää tökkii tuo tapetti, muutamia hyviä vaihtoehtoja pyörii jo mielessä. Ajattelin nyt kuitenkin pelata varman päälle ja tilata tapettitalosta näytepalat ja katsella niitä muutaman viikon tuossa seinässä. Haluan olla varma valinnasta, ettei taas kohta ala ärsyttämään.  Vaikka ei sitä koskaan voi olla täysin varma, ei ainakaan tällä luonteella. Mieleni muuttuu niin vauhdilla, että en itsekään meinaa pysyä perässä.

  

  

  

                             

            


                                                                        -P

Kommentit

  1. Verhot, tyynyt ja keinutuoli sopii ihan täydellisesti yhteen! Kaunista. :)

    VastaaPoista
  2. Jospa maalaisi sivuseinät valkoisiksi ja tapetoisi ikkunaseinän jollakin oikein näyttävällä tapetilla?

    Meillä on tainnut lapsuudessa olla tuota mustakeltaista kukkakangasta, mummon peruja. Nakuttelin sen nauloilla pupun kopin oveen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota maalaamista olen miettinyt, mutta kun silti pitäisi vähintään tasoitetapetti alle laittaa ja se ei maalattuna näytä kauhean kivalta siltikään. Täytyy nyt jatkaa pohdintoja :)

      Tuo tropiikki on ihana kangas, meillä on sitä kuistilla oviverhona.

      Poista
  3. Minulla ollut joskus nuo Käräkiviverhot olleet puna mustana, mutta silloisen asunnon ikkunat olivat niin matalat, ettei niistä ole enää mihinkään..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä harmi, kun monet vanhat verhot ovat aivan liian lyhyitä. Onneksi meillä on yläkerta minne käy myös lyhyemmät verhot ja ainahan näistä kauniista kankaista vai ommella jotain muuta ihanaa.

      Poista
  4. Oi,mikä aurinko ...ihana olkkari...ja tiedätkö..mulla on ollut joskus -60-70 luvulla juuri tuollaiset nojatuolit...voi että,teillä on ihana koti☺
    PS.löysin sattumalta blogisi ja ihastuin heti☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Nuo tuolit ovat vallan mainiot, ihanan sirot ja pikkuiset :) Mukavaa, kun löysit blogiini.

      Poista
  5. Miten sä saatkaan keltaisen näyttämään noin kivalta! Mä muistan mun lapsuuden himasta tuollaiset verhot punamustana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on niin ihana väri. Punamustana nuo verhot ovat minun makuuni hieman synkät, mutta kauniit kyllä nekin paikassaan :)

      Poista
  6. Mukavan näköiset ja sopii kauniiseen kotiin niin hyvin.

    VastaaPoista
  7. Onpas sähäkän pirtsakat verhot, sopii hyvin teille! :)

    VastaaPoista
  8. Jos verhotanko olisi leveämpi, niin verhojen kuviointi pääsisi paremmin esille. Voisiko ikkunakin tällöin näyttää isommalta? Tapettiseinä menisi enemmän piiloon, mutta eihän se haittaisi, jos ei tapetista tykkääkään :). Pohdiskelen vain. Itse haaveilen kahdesta verhotangosta vierekkäin, jotta voisin pitää vuorotellen valoverhojakin :). Kaiken kaikkiaan kaunis ja pirtsakka koti teillä. Kunpa itsekin jaksaisi panostaa enemmän.

    Mukavaa viikonloppua teille!

    T: H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen miettinyt aivan samaa ja juuri tuon verhokuosin vuoksi, se on liian sumpussa nyt. Ei olla vaan saatu vielä aikaiseksi.

      Mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

      Poista
  9. Nuo verhot on kyl upeat ja muutenkin on niin kaunista ♡ Meillä on olohuoneessa roikkunut Kaivot kohta kahdeksan vuotta =D Mä oon kyl suunnitellut vaihtavani verhot, mutta ei kai tässä kiire ole =)

    Mukavaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️

      Mihinkäs tässä valmiissa maailmassa on kiire, ei minnekään :)
      Ihanaa viikonloppua myös sinulle! ❤️

      Poista
  10. Ihanat verhot! Tuovat minulle mummulan mieleen. Mummu oli Heleniuksen kangaspainossa töissä, ja kankaista oli mummulla verhot, pöytäliinat, pussilakanat jne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kunpa vieläkin tehtäisiin yhtä laadukkaita ja upeita kankaita ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

back to top