Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ihania printtejä


Vihdoin sain laitettua kehyksiin nämä ihanat printit. Bambi on Mooncake Designin. Heillä on ihan
mahtavia mustavalkoisia eläinaiheita pienin väritehostein. Tämä bambi oli juuri täydellinen meille, rakastan bambeja ja keltaista, osui ja upposi siis täydellisesti. 

Hehkulamppu- ja sulkaprintit ovat ihanan Pelhodesignin tuotantoa. Sari on kuvittaja ja kuosisuunnittelija ja hän piirtää myös asiakkaan toiveiden mukaisia kuvia. Suosittelen lämpimästi katsastamaan hänen tuotantoaan. Minä olen ainakin aivan myyty hänen taidoistaan. Olen täällä väritellyt hänen upeita aikuistenvärityskirjoja, todella valloittavia kuvituksia. 



                         


                               

                                                               Mukavaa iltaa!

                                                                        -P

Kommentit

  1. Kiitos vinkeistä! Tosi suloinen tuo bambi... Olenkin etsiskellyt uusia printtejä, pitää tsekata nämä. Ja aivan syötävän söpö myös tuo keltainen pikku-Pehtoori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli apua :) Tuo keltainen pehtoori on kyllä aarre <3

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia jälleen <3 Olenkin miettinyt että mistähän tuo bambi-printti mahtaa olla, sopisi meillekin ;)

    VastaaPoista
  3. Hei, On sinulla kiva ja pirteä blogi, joka on täynnä hyviä ideoita. Ja talo on kaunis kuin koru. Siellä on myös paljon tuttuja esineitä, esim. Pomonat. Meillä on pieni mummonmökki Satakunnassa kesäpaikkana. Tuleva kesä on 8. remppakesä ja ohjelmassa osan ikkunoista kunnostus ja uusi pätkä lauta-aitaa. Kun kodin ja mökin välimatka on 200 km ja lomaa vain kesällä, joudumme tekemään remonttia aika maltilliseen tahtiin.

    Auringonkeltaista kevättä,

    Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Tulipas hyvä mieli ihanista kommentistasi. Ei remonteissa kannatakaan hötkyillä ja pysyy innostus paremmin, kun tekee maltillisesti. Ihanaa kevättä sinulle :)

      Poista

Lähetä kommentti

back to top