Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ota yhteyttä!


Heräsikö sinulle kysymyksiä?
 
Jäikö jokin asiaa vaivaamaan mieltäsi?

Kiinnostaisiko mahdollisesti yhteistyö blogissani?

Ota rohkeasti yhteyttä joko kommenttikentän kautta tai laita sähköpostia.

Vastailen mielelläni kysymyksiinne!

sähköpostiosoitteeni on keltainenkahvipannu@gmail.com

Ystävällisin terveisin Pauliina

Kommentit

 1. Heippa!

  Olen nyt tässä jonkin aikaa lukenut blogiasi (teillä on ihana koti!!) ja tuli mieleeni, että tiedän yhden paikan mistä voisit pitää.

  Jos satut joskus olemaan oikealla suunnalla tai ohikulkumatkalla, vinkkaisin sulle sellaisesta paikasta, kuin Mommilan kyläpuoti. Puoti sijaitsee kylän entisellä kyläkaupalla, joka suljettiin 2005. Puoti avasi viime vuonna, ja siellä on paljon vanhaa tavaraa niin esillä kuin myynnissäkin, kyläkauppamuseo ja ihana pieni kahvila, josta saa erilaisia kesäherkkuja tai vaikkapa hätävarana maitoa (lähin kauppa kylältä on 15 kilometrin päässä). Puodin omistaja on keräilijä, jolle oli kertynyt "liikaa" tavaraa, joista hän päätti luopua ja myydä eteenpäin. Laitan sulle linkin nettisivuille, josta löytyy tarkempaa tietoa. Ja kannattaa heidän sivustaan tykätä myös facebookissa!

  Tän voisi luulla olevan maksettu mainos, mutta ei ole :D Olen itse samaiselta kylältä kotoisin, ja on ihanaa, että siellä on jotain tuollaista, ja tahtoisin että ihmiset saisivat tiedon tuollaisen paikan olemassaolosta. :) Siitä on muodostunut kohtaamispaikka myös kylän asukkaille, eikä sellaista siellä ole ollut ainakaan kymmeneen vuoteen.

  Ihanaa kesää!
  -Alice

  nettisivut:
  http://kaikkeavanhaa.fi

  fb-sivu:
  https://www.facebook.com/mommilankylapuoti/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos vinkistä ja todellakin jos tuonne suunnille satumme niin täytyy piipahtaa. Ihanaa, kun tuollaisia paikkoja vielä on <3

   Ihanaa kesää myös sinulle!

   Poista
 2. Vinkki:
  https://www.tori.fi/varsinais-suomi/Upeat_Arabia_kahvikupit__design_Toini_Muona__8kpl__44248985.htm?ca=18&w=3

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogista jota on ilo seurailla!
  Mikähän mahtaa olla tuo kaunis lasipullo/karahti tuossa vitriinin päällä sen upean naisen pään ja niiden lintujen seurana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun tykkäät blogistani <3 Se lasikarahvi on vanha ruotsalainen karahvi, olen löytänyt sen yllättäen kirppikseltä :)

   Poista
 4. Hei ja kiitos kivasta blogista! Löysin eilen kirpputorilta samanlaisen vitriinikaapin kuin profiilikuvassasi on. Osaatkohan kertoa mitään kaapin historiasta, koska valmistettu, onko kotimainen yms.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanan inspiroivasta blogista! Meillä on täydellisen harmaa lattiamaali etsinnässä ja kovasti viehättää tuo teidän lattia. Muistatko kenties maalia ja sävyä?

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Ei ihan jokapäiväinen juttu kellekään suomalaiselle, ja vielä noin isosti! Tiedätkö, onko tuota Casa facile -lehteä saatavilla Suomesta? Haluaisin saada sen alkuperäiskielellä ja samalla verestää italian taitojani. PALJON ONNEA sinulle ja blogillesi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top