Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Joulukorttien askartelua!

Olin ajatellut, että tänä vuonna en jaksa askarrella joulukortteja, koska ei ole mitään takeita siitä pääsisivätkö kortit postitse perille. Postin lakko kuitenkin päättyi ja saattaa olla, että joulukortit ennättäisivätkin ajoissa perille. Niinpä lähdin kaivelemaan askartelukaappiani, josko sieltä löytyisi valmiiksi materiaaleja kortteihin ja löytyihän sieltä. Kätköissäni oli vaikka mitä kivoja kuviopapereita ja myös korttipohjia. 

Päätin siis hyödyntää varastojani ja tehdä kortteja vähän samalla idealla kuin viime vuonnakin eli leikkaisin paperista eri kokoisia kolmioita, jotka hieman kuusia muistuttavat.  Sitten liimasin kolmiot rennosti kiinni korttipohjiin. 
Alle vielä hyvän joulun toivotukset ja valmista tuli. Tälläiset nopeasti kyhätyt kortit lähtevät siis ilahduttamaan läheisiäni tänä vuonna. Minusta näistä korteista tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein sieviä.

askartele helpot joulukortit

askartele helpot joulukortit

helpot joulukortit

Viime vuonna tekemäni kortit löytyvät täältä(klik!) Sivupalkista askartelu-tagin alta löydät muutkin viime vuosina askartelemani kortit ja myös muita jouluisia askarteluja. 

Ihanaa uutta viikoa teille kaikille, täällä ainakin saatin nauttia upeasta aurinkoisesta ilmasta <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Kortit ovat kauniita, luulisin että ehtivät perille. Olen laittanut omat korttini viime viikolla postiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin myös, että posti taas kulkee suhteellisen normaalisti.

   Poista
 2. Kauniita kortteja olet tehnyt. Itselläni oli hieman samanlaiset ajatukset, että tehdäkö kortteja kun lakko vaan tuntui jatkuvan. Mutta, kyllä täälläkin viikonloppuna pidettiin korttitalkoot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korttien askartelu on minusta niin mukavaa puuhaa, vaikea sitä on jättää välistä <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top