Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Aamuauringossa kylpevä keittiö!

Yksi asia, jota rakastan talossamme ehkä eniten on ehdottomasti se, että se on rakennettu juuri oikein päin tähän tontille. Rakastan sitä miten valo kiertää kodissamme. Varsinkin aurinkoisina aamuina olen niin onnellinen, kun saan hörppiä aamukahvia auringon lämmittäessä kasvojani. 
Se hetki saa minut aina hymyilemään, niin kävi myös tänään. Lokakuinen kirpeä, mutta niin ihana aamu. Ikkunoista näkyy upeat ruskanvärit, sisällä pienen keittiönpöydän vieressä on lämmin ja onnellinen olo. Laulun sanoja lainatakseni "voiko ihanammin päivä enää alkaa, onko ihanampaa aamua kuin tää"?

Tälläisistä pienistä, melko tavallisista hetkistä tulen niin onnelliseksi. Ei ole kiire minnekään, voi vaan istua rauhassa ja nauttia hetkestä. Tämä talo on tehnyt minusta melkoisen kotihiiren, en malta poistua täältä minnekään. Kotona on niin hyvä olla <3 

vanhan talon keittiö

vanhan talon keittiö

keittiö vanhaan taloon

vanhan talon keitttiö

ruokakomero

Keittiömme todellakin on kodin sydän, olen ollut niin tyytyväinen tähän viimeisimpään freesaukseen, jonka sinne teimme. Keittiön muutoksista löydätte lisää juttua täältä(klik!)
Koko keittiö on tuntunut nyt erittäin toimivalta ja jotenkin tosi paljon raikkaammalta. Vielä pitäisi löytää kaksi kohdevalaisinta keittiöön, olen yrittänyt metsästää niitä käytettyinä ja se tehtävä tuntuu lähes mahdottomalta. On niin hankala löytää kahta samanlaista valaisinta. Voi siis olla, että päädyn hankkimaan valaisimet uutena. Pimeät illat nimittäin todellakin muistuttavat meitä siitä, että valoja todella tarvitaan kipeästi. 

 Tänään ajattelimme mennä vielä kasvihuoneesen syömään illallista, jos vain suinkin tarkenemme. Siellä on kyllä lämmitin ja tietysti kynttilät lämmittävät niin pienen tilan myös aika hyvin. 
Joten ei muuta kuin vaatetta vaan tarpeeksi päälle ja tunnelmoimaan pimeästä illasta. 

Ihanaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa <3

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Keittiönne on todellakin ihana ja kodikas. Kaapokin sen tuntuu tietävän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina, täältä on kyllä ihana aloittaa päivän touhut <3

      Poista
  2. Tunnelman voi aivan aistia! Jälleen kerran: kotinne on valloittavan ihana! Samoin Kaapo, mahtaako hän itse tietää sen :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Minusta tuntuu, että Kaapo kyllä tuntee oman viehätysvoimansa :D Ihanaa sunnuntaita myös sinulle <3

      Poista
  3. millaista valaisinta etsit?siis kahta?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top