Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kuistilla alkaa olla ruuhkaa!

Meidän kuistin kaunein aika alkaa olla käsillä, se hetki kun rakkaat pelargoniani muuttavat sinne yksi kerrallaan takaisin, suojaan tulevilta kylmiltä öiltä. 
Kuistilla kukat saavat taas talvehtia ja odottaa kevättä. 
Tähän aikaan vuodesta on myös niin ihanaa, että kuistilla ei ole enää liian kuuma istuskella, aurinko ei porota enää sitä kuumaksi pätsiksi vaan siellä on juuri sopiva lämpötila ja ah, niin ihanan valoisaa ainakin tälläisinä aurinkoisina syyskuisina päivinä.  

kuistin sisustaminen

Minä niin rakastan tätä kukkaloistoa ja vehreyttä, jonka pelargoniat kuistille tuovat. Kaapokin saa lisää mullankaivuu hommia tai no toivotaan, että kukkien mukana ei tullut ötököitä sisälle. 
Kaapo nimittäin antaa multien ja kukkien muuten olla rauhassa, mutta jos siellä mullan seassa jokin möngertää niin se on ehdottomasti saatava kiinni ja hyvä niin, en itsekään kaipaa sisätiloihin turhia ötököitä.
Hyvä, että meillä on oma tarkastaja ötököiden varalle. 

vanhan talon kuisti

kuistin sisustaminen

pelargonia

Syyskuisen auringon loistaessa tuli jotenkin ihan kamalan onnellinen olo. Ei ole yhtään sellainen haikea fiilis, mikä usein syksyisin tulee. Yritän tankata itseeni kaiken tämän valon ja energian mitä ulkona vielä on.  Keräsin satoa talteen talven varalle, se on sitä parasta puuhaa tähän aikaan vuodesta. Kohta tulee se aika, kun pihalla ei enää mikään kasva, mutta sitten voidaan viltin alla nauttia kaikista ihanista säilötyistä herkuista ja muistella tätä ihanaa valoa ja lämpöä. 

rottinkikalusteet

kuistin sisustaminen

Minusta on ihanaa, että meillä on neljä vuodenaikaa, jotenkin on helppo elää niiden mukaan. Tykkään myös siitä kuinka kotimme elää eri vuodenaikojen mukaan. Valo on kaikkina vuodenaikoina ihan erilainen ja jos se saa kodin näyttämään erilaiselta. Toki olen myös se ihminen, joka tykkää vaihtaa tekstiilejä muutaman kerran vuodessa. Nyt huomaan, että hiljalleen olen alkanut iltojen hämärtyessä, kaipaamaan tummempia ja syvempiä sävyjä kotiin. Värit eivät meiltä poistu mihinkään aikaan vuodesta, mutta sävyt usein vaihtuvat. 

syksy kuistilla

syksy kuistilla

Nyt taidan ottaa meidän Kaaposta mallia ja heittäytyä sohvalle teekupposen kanssa. 
Ihanaa sunnuntai-iltaa <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Tuo teidän kuisti on niin ihanan viihtyisän näköinen. Kauniita viherkasveja ja kukkia ei koskaan voi olla liikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva <3 Ja, olen kyllä ehdottomasti samaa mieltä, kasvit ja kukat luovat niin kotoisan tunnelman <3

   Poista
 2. Mä niin tykkään sun blogista ja näistä kuvista ♥
  Ihania syyspäiviä!

  VastaaPoista
 3. Thanks lot for this useful article, nice post I likes

  VastaaPoista
 4. Minä, minimalismiin pyrkivänä, ihailen kovasti sisustustyyliäsi ja kaikkien esineiden sointumista yhteen. Kaunista ja inspiroivaa, ihana kun voi katsella kuvia, jos ei itse halua omistaa :) ~Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tämä minun runsaus inspiroi, itse rakastan sitä kun ympärillä on paljon kaunista katseltavaa <3

   Poista
 5. Ihana koti ja ihana Kaapo ❤️ On nautinto lukea blogiasi ja bongata silmiähivelevän sisustuksen seasta kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kovasti paljon kiitos, ihanaa kun viihdyt blogini parissa <3

   Poista
 6. Kaunis ja kutsuva tuo teidän kuisti. Itse olen useampana vuonna tuonnut pelargoneja sisälle talveksi ja yrittänyt niita saada kukkimaan taas seuraavana keväänä, mutta eipä ole onnistunut. Toisaalta, en ole kyllä muutenkaan mikään viherpeukalo, joten ei tämä ole mikään suuri ihme ettei onnistu. Mutta, olisi kyllä mukava saada kukat kukkimaan uudestaan, ei tarvitsisi aina ostaa uusia.
  Aurinkoista syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Oletko antanut kukille keväällä lannoitetta, itse istustan pelakuut aina keväisin uudelleen ja laitan juuripaakun lähelle kourallisen kanankakkaa. Aina ovat innostuneet kukkimaan uudelleen <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top