Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Löytöjä rompetorilta!

Sarjassaan toinen Parolan rompetori pidettiin viime lauantaina, minä olin siellä myyntihommissa ja kyllä kannatti. Todella paljon sain itselleni tarpeetonta tavaraa kiertoon, mutta enhän minä sentään ihan tyhjin käsin sieltä kotiin päässyt. Ostettavaa rompetorilla oli vaikka kuinka ja paljon, mutta yritin todellakin pysyä kovana. Yritin ostaa vain tosi ihania ja vastustamattomia juttuja, asioita joille olisi kotona jo paikka valmiina tai sitten muuten vaan asioita, jotka saivat aikaan kylmiä väreitä ja syviä ihastuksen huokailuja. 

kuistin sisustus

Kasvihuoneeseen yritin metsästää isoja kukkaruukkuja, mutta sellaisia ei nyt löytynyt, ilmeisesti kesälla kaikki muutkin niitä halajavat. Täytyy talvella pitää niiden suhteen silmät auki. 
Kasvihuoneeseen kuitenkin löytyi pari muuta kivaa juttua. Kaunis rottinkinen seinäteline oli löydöistä ensimmäinen. Näen jo silmissäni kuinka hyvältä se tulee kasvihuoneessa näyttämään. 

Haluan kasvihuoneeseen paljon luonnonmateriaaleja tuomaan lämpöä. Siksi minun oli pakko napata Diagnoosi sisustusmania blogin Maran pöydästä matkaani kaunis pajukori. Siihen on ihana istutella kesäkukkia. Kuvan takana näettekin varamasti, että sieltä se kasvihuone alkaa valmistua ja en meinaa pysyä nahoissani, siitä tulee niin ihana. 

kasvihuoneen sisustus

Mara tekee aivan ihanaa keramiikkaa, tällä kertaa mukaani lähti suloinen pieni lusikka. Rakastan niin hänen upeita astioitaan. Näissä viehättää eniten se, että yksikään ei ole keskenään täysin samanlainen, näissä astioissa todellakin näkee sen, että ne on tehty käsin. Voi, kun olisin itsekin yhtä taitava, mutta onneksi joku on ja hän vieläpä myy näitä upeita töitään, ihanaa. Jos tälläinen kaunis keramiikka kiinnostaa, niin Maran blogista voi lukea näistä lisää. 

käsintehty keramiikka

kuistin sisustus

Pieni tuuletinprojekti piti ostaa, koska tässä oli aivan vastustamaton väri ja muotoilu. Tuuletin on Italialaista tuotantoa. Valitettavasti yksi lapa on mennyt poikki, mutta se oli onneksi myyjällä tallessa, joten eiköhän me saada tämä vielä korjattua. Toimivuutta emme ole vielä uskaltaneet testata, sähköt täytyy ensin uusia, mutta vaikka tämä ei toimisikaan niin onhan tämä nyt aivan ihana koristeenakin. 

kirppislöytö

vintage stringhylly

Katjan makasiinipuodista, nappasin heti kainalooni tämän upean vintage string-hyllyn. Katja kertoi tämän olleen vanhan kaupan seinässä. Ihana löytö, olen nimittäin metsästänyt tälläistä todella pitkään. 
Ainoa ongelma tässä on, että paikka jonne tätä metsästin on jo täyteen ahdettu, eli nyt pitää keksiä tälle jokin uusi paikka. Voi olla, että tämä päätyy meidän uuden sohvan taakse, nähtäväksi jää. 

Katjalta nappasin mukaani myös tämän suloistakin suloisemman kerrosrasian. En vain voinut vastustaa tätä niin herkullisen vaaleanpunaista väriä. Meiltä löytyy entuudestaan vastaava rasia eri värisenä ja säilömme siellä teetä. Vanha rasiamme on käynyt vähän pieneksi, joten uskon että myös tämä päätyy säilömään teetä. 

peltinen kerrosrasia

bohosisustus

Stella Harasekin pöydät notkuivat vaikka mitä ihanaa, mutta pysyttelin kovana ja sieltä lähti mukaani vain muutama asia. Ensimmäisenä tämä ihana bohohenkinen tyynynpäällinen, johon ihastuin ihan päätä pahkaa. Äidilleni löysin tuliaisiksi Stellan pöydästä ihania Marimekon astioita, äitini oli meillä kissavahtina ja oli siinä sivussa kitkenyt meidän kukkapenkit, kuinka ihana yllätys. 

Stellan pöydästä lähti mukaan myös musta pöytälamppu, siinä on aika paljon kunnostamista, mutta onneksi puolisoni tykkää näperrellä valaisimien kanssa. Toinen seinävalaisin projekti löytyi Maran pöydästä, siitä oli tarkoitus tehdä meille keittiön seinävalaisin. 

kirppislöytö

pieni musta mökki

Pienen mustan mökin Rilla oli myymässä upeita kortteja ja julisteita. Neljä korttia lähti minun matkaani, yhden jo ehdin lahjoittamaan äidilleni. Tykkään ihan mielettömästi tunnelmasta, jonka Rilla on saanut vangittua näihin kuviin. Aivan ihania. Rillan tuotteita pääset katsomaan täältä!

parolan rottinkirengas

Parolan rottingilta olen himoinnut näitä rottinkirenkaita, en vain ole saanut aikaiseksi tilattua. Onneksi hekin olivat saapuneet myymään rompetorille ja nyt sain napattua renkaat matkaan. Pienempään teen kranssin meidän ulko-oveen ja suuremmasta ajattelin tehdä syksymmällä valokoristeen ikkunaan. 

Mukavaa uutta viikkoa <3 

-Pauliina

Kommentit

  1. Ihanat löydöt. Harmi kun jäi väliin.

    VastaaPoista
  2. Hienoja löytöjä, harmi kanssa kun en päässyt, toiset olivat puolestani järjestäneet menoja. T. Tia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Miten ne nyt silleen ovat suunnitelleet puolestasi :D

      Poista
  3. Tosi kivoja löytöjä, varsinkin tuo tyynynpäällinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva ja sopii niin hyvin meidän uudelle sohvalle <3

      Poista
  4. Mahtavat löydöt ja ihanan näköinen paikka!

    VastaaPoista
  5. Voi miten kivoja löytöjä olet tehnyt ja miten söpö tuuletin, en kestä! <3

    VastaaPoista
  6. Mahtavia löytöjä oot tehnyt. Toi tuuletin on kiva koriste vaikka ei toimis ollenkaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top