Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Se vaihtui taas..

Niin se sitten taas tapahtui, olohuoneen huonekalut pyörähtivät jälleen kerran ympäri. Pimeyden laskeuduttua kotiimme, tuntui että halusin käpertyä nurkkaan.
Ihan niin kuin kirjaimellisesti, se että sohva sijaitsi keskellä olohuonetta, ei tuntunut enää hyvältä.
Kaipasin turvallista nurkkaa, jonne kääriytyä miljoonien vilttien alle suojaan harmaudelta.

Niinpä pyöräytimme sohvan takaisin nurkkaan ja se tuntuu nyt niin hyvältä. Ehkä sitten taas, kun päivät pitenee ja valo lisääntyy pyöräytetään huonekalut taas uudelleen.
Mutta juuri nyt tämä järjestys tuntuu oikealta.
Olen selkeästi todella vaihtelunhaluinen ja se on niin ihanaa, että aina ei tarvitse ostaa mitään uutta saadakseen vaihtelua. Siksi varmasti rakastankin niin paljon tätä huonekalurallia, huonekaluja siirtelemällä saa niin helposti uuden ilmeen kotiin.

olohuoneen värikäs sisustus

olohuoneen värikäs sisustus



Tulen aina niin iloiseksi, kun saan meidän karvaiset ystävät samaan kuvaan. He eivät nimittäin vieläkään oikein tahdo tulla toimeen keskenään, vaikka hivenen ovat alkaneetkin toisilleen lämpenemään. Voisinkin kirjoitella ihan erikseen jutun kisujen kuulumisista.


festivo kynttilänjalat

Joskus on onni, että kirpputorille myyntiin viety esine palautuukiin kotiin. Tämä venerinen lehtihylly on nimittäin ollut myynnissä jo pariin kertaan, mutta onneksi se ei ole mennyt kaupaksi.
Sillä nyt vihdoin löysin sille paikan kotoa. Se sopii minusta hyvin tuonne olohuoneen nurkkaan, jossa oli kesällä vehreä viherkasvi. Kasvi vaan ei olisi tässä pimeässä nurkassa selvinnyt talven yli niin sille piti etsiä valoisampi paikka.

mattojen kerrostaminen

Aiemmin olohuoneeseen muuttanut tummanvihreä villamatto jäi järjestyksen muututtua auttamatta liian pieneksi ja päätin testata tätä nyt niin trendikästä mattojen kerrostamista. Minun täytyy kyllä sanoa, että kerrostaminen toimii yllättävän hyvinkin näinkin paksujen ja näyttävien villamattojen kanssa. 

Tällä tavoin aseteltuna matot ei myöskään näytä nyt liian pieniltä ja matot sitovat minusta kauniisti yhteen olohuoneen huonekalut. Olen välillä miettinyt tuon keltaisen kiikun maalamista, mutta sitten taas ajattelen, että onhan se nyt ihan mieletön katseenvangitsija meidän olohuoneessa.
Meidän suloinen Kaapo kissa vaan on alkanut järsimään keinutuolin jalaksia, joten jossain vaiheessa tuoli tarvitsee ainakin korjausmaalausta. Luulin, että ne on koiranpennut, jotaka tuhoavat huonekaluja, mutta näköjään kissat pystyvät ihan samaan.
Onkohan kissoille olemassa puruleluja? :D

mattojen kerrostaminen

Mattojen kerrostaminen

Muutamia valosarjoja olen jo viritellyt sekä ulos, että sisälle. On niin ihana tulla töistä kotiin, kun piha ei näytä pilkkopimeältä. Kai sitä hiljalleen voisi alkaa virittäytyä jouluisempiin fiiliksiin, pieni lumipeite olisi kyllä omiaan luomaan talvisempaa tunnelmaa.

Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille <3

-Pauliina

Kommentit

  1. Sinulla on niin kaunis koti <3
    Nuo siniturkoosit matot ovat aivan ihania :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minustakin noiden maton väri on ihan täydellinen, varsinkin tähän vuoden aikaan sopivat upeasti.

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  2. Mun silmään tuo kerrostaminen ei näytä hyvältä... jotenkin ehkä tehdyltä. Siis kuvaa varten asetellulta. Mutta tärkeintähän on, että itse tykkää. :)
    Matot on kyllä molemmat hyvännäköiset. Siitä ei ole kyse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on aina kiva kokeilla jotain uutta , jo valmiiksi kotoa löytyvillä tavaroilla.
      Tykkään tästä ratkaisusta ehkä juuri siksi, että se ei ole liian tavanomainen :D

      Poista
  3. Sinulla on kaunis koti ja pidän tuosta värimaailmasta kovasti. Vaikka eri värejä ja asioita on paljon, ei ole silti liikaa ja kokonaisuus pysyy hallittuna. Mutta kerro mistä nuo ihanat matot oikein on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiva kuulla, että tykkäät <3 Me viihdymme täällä myös mainiosti. Matot on molemmat ostettu kirpparilta.

      Poista
  4. Ihan totta,ei aina tarvitse lisää tavaraa,justiinsa tuollainen huonekalujen"rymsteeraus"riittää jos vaihtelunhalusta on kyse. Nuo verhot ihastuttaa,(lue:kadehtia😉), edelleen eritysesti.Kivaa viikonloppua

    ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sitä parasta sisustamista <3 Ymmärrän yskän, nuo verhot on niin ihanat, toivottavasti vastaavat löytävät tiensä myös sinun ikkunaasi <3

      Poista
  5. Hyvä kun pystys vaihteleee paikkoja, kadehdin ;) ;) kun en itse voi, Mäkin tykkäisin välillä viedä sohvan eri seinälle, mutta sit taas ei jokin muu sovi ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siinä järjestyksen vaihtamisessa on aina riski, mutta jotenkin tavarat kyllä vaan aina löytävät paikkansa :) Piirustelen yleensä paperille ensin uuden järjestyksen ja sitten käyn hommiin jos tuntuu siltä, että järjestys voisi toimia.

      Poista

Lähetä kommentti

back to top