Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kuistille hieman joulutunnelmaa!

Tänään auringon paisteen piristämänä, innostuin siivoamaan meidän kuistin ihan perinpohjaisesti.
Samalla koristelin kuistin jouluisemmaksi. Kaikiksta tärkein asia minulle on laittaa ikkunaan valotähdet, meillä on ollut tähdet jo monena vuotena kuistin ikkunassa ne antavat niin ihanaa valoa. On ihana tulla kotiin pimeään aikaan, kun näkee jo kaukaa lämmintä valoa antavat kauniit tähdet.

Minulle jouluisessa sisustuksessa tärkeimpiä ovatkin erilaiset valot ja tietenkin kynttilät. Tykkään siitä tunnelmasta minkä valosarjat ja kynttilät saavat aikaan. Joulukuusikin näyttää minusta kauniilta jo pelkkien valojen kanssa. Tänä vuonna meillä onkin harkinnassa uskallammeko kuusta hankkia ollenkaan. Meidän nuori Kaapo kissamme nimittäin on vielä pikkuisen liian utelias ja näen jo sieluni silmin kuinka herään yöllä siihen, kun kuusi kaatuu ja kaikki kauniit koristeeni vierivät pitkin olohuoneen lattiaa. Voi siis olla, että tänä jouluna emme uskalla kuusta hankkia tai sitten se pitää virittää kunnolla seiniin kiinni. 

vanhan talon kuisti sisustus


Kuistin hyllylle laittelin hieman jouluisempia tavaroita ja maljakkoon kävin katkaisemassa omalta pihalta muutaman männynoksan. Kaupasta matkaani tarttui pieni kuusipuu, johon ehkä lisään muutamia koristeita lähempänä joulua.

Olen monilta kuullut, että huonekuusi on vaikea saada pysymään hengissä. Siksi olenkin todella ylpeä tästä minun yksilöstäni, joka täyttää tänä jouluna jo komeat neljä vuotta. Minusta meidän yhteiselo on sujunut varsin mutkattomasti, huonekuusi on minusta ollut erittäin helppo hoidettava, kunhan vaan muistaa kastella sitä tarpeeksi usein. Sillä aika janoinen tämä kaveri on ja sumuttelua tämä kaveri myös rakastaa. Itse sumuttelen kyllä ani harvoin, mutta meidän hirsitalossa ei ole ollenkaan niin kuiva huoneilma kuin monissa kerrostaloissa.
Älkää siis pelätkö huonekuusen hankkimista, minusta se on kaunis ja helppohoitoinen viherkasvi. Lisäksi siitä tulee minusta niin kauniin jouluinen, kun kääräisee siihen pienen valosarjan.

vanhan talon kuisti

männynoksa maljakossa

valotähti ikkunassa

huonekuusi

vanhan talon kuisti sisustus

vanhan talon kuisti sisustus

brittiläinen lyhytkarva

rottinkituoli roikkuva

vanhan talon kuisti sisustus

Jo nämä pienet asiat saivat kuistille paljon jouluisemman tunnelman. 
Nyt on ihana taas tulla kotiin, kun kuisti on pitkästä aikaa siisti ja kutsuva(ainakin hetken aikaa!). Tuntuu niin hyvältä, kun pitkästä aikaa ehti vähän puuhailemaan kotonakin, tulee niin hyvä mieli kun koti on siisti ja puhdas. 
 Pieni kuvausassistenttini hääri taas mukanani kaikissa päivän touhuissa, ihanaahan se on ettei yksin tarvitse puuhastella.

Nyt lähdenkin tästä keittelemään glögiä, joten toivottelen teille kaikille ihanaa ja toivon mukaan rentoa lauantai-iltaa <3

-Pauliina

Kommentit

  1. Kodissasi on paljon kivoja juttuja, liian paljon. Useinmiten vähemmän on parempi.Ei noi kauniit rottinkituolit tarvitse vaaleanpunaista peitooa jne... Karsi tavaroita, niin näyttää vieläkin paremmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, minusta tuon peiton alla on ihana istua tuolla viileällä kuistilla. Peitot ovat siis todellakin enemmän kuin tarpeellisia täällä <3 Tykkään muutenkin, kun on paljon kauniitga yksityiskohtia mitä katsella.

      Poista
    2. Toisille on vähempi parempi ja toisille taas enempi parempi. Itse kuulun jälkimmäisten joukkoon, ainakin kauniiden esineiden ja sisustuksen suhteen. Teillä on niin kutsuva ja kodikas koti, ihan silmä lepää! 💖

      Poista
  2. Minusta tuo vaaleanpunainen peitto tuo ihanasti väriä korituoliin ja kuvaan��Meillä en uskaltaisi laittaa kynttilöitä palamaan lattialle purkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään uskalla kynttilöitä polttaa missään ilman, että niitä vahditaan. Purkit ovat kyllä minusta silti turvallisempia kuin avokynttilät, ainakaan meidän kisu ei pääse käsiksi kynttilöihin, kun ne ovat purkissa <3

      Poista
  3. Aivan ihanan tjnnelmallisen näköistä ❤️ Laittelin itsekkin tänään vähän lisää joulua meille näkyville. Valoilla, kynttilöillä ja havuilla mennään meilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minä luulen, että en ihan valtavia koristeluja tänä vuonna tee tai mistäs sitä tietää vaikka vielä innostuisi :D havut ja valot riittävät kyllä hyvin.

      Poista
  4. On kyllä niin viihtyisä kuisti räsymattoineen, rottinkituoleineen ja noi kissat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tämä on kyllä niin minun näköinen tila ja kissat tekevät kuistista vieläkin kotoisamman <3

      Poista
  5. Teidän kuisti on kyllä niin ihana! Paljon kaikkia kauniita yksityiskohtia ja tekstuureja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itsekin ihan älyttömästi. Ja nyt on niin ilo tulla kotiin, kun kuisti on taas siisti <3

      Poista
  6. Kaunista <3 Musta on ihanaa, kun teillä on tuolleen sopivasti runsasta. Se tekee huoneista todella tunnelmallisia. Rakastan sitä, kun teille tulee kylään ja on joka paikassa mielenkiintoista katsottavaa. Inspiroiva ympäristö, joka sopii paljon kotona viihtyvälle.

    Liian minimalistisissa kodeissa vieraillessa tulee muuten usien tunne, ettei sovi joukkoon. Teidän koti taas on kutsuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura ihanista sanoistasi, lämmitti kovasti mieltäni <3 ihanaa, kun te taas pian tulette kyläilemään, en malta odottaa.

      Poista
  7. Luin tämän postauksesiaamulla ja siitä innostuneena en malttanut odotella enää vaan laitoin ikkunoiden kynttilät ja tähdet valaisemaan..Olinkohan vähän hätäinen😗 Kivaa alkanutta viikkoa😍



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtään ei ole liian aikaista, ehtiipähän sitten nauttimaan pidempään ihanista koristeluista <3 Ihanaa uutta viikkoa sinullekin!

      Poista
  8. Voi minä myös rakastan sitä, miten pienellä ja vähäeleiselläkin muutoksella saa aikaan juhlan - vaikka sitten joulunodotuksen <3 Suosikkini on juurikin maljakko, joka on huomion keskipisteenä ja siinä vähitellen lisääntyvät joulun elementit aattoa kohden kuljettaessa.

    Mukavaa joulunodotusta siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne pienet juttu on just niitä tärkeitä, oikeastaan ihan kaikessa <3

      Ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

      Poista
  9. Assarisi on kyllä pukeutunut hienostuneeseen sävyyn ja osaa poseeraamisen jalon taidon :)

    VastaaPoista
  10. Oi että, onpas teillä kotoisaa. Ja niin soma tuo keltainen hylly valituine tavaroineen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanaa, kun tykkäät <3 Me viihdymme täällä meidän huvikummussa <3

      Poista
  11. Tuo kissa sopii niin täydellisesti kauniisiin kuviisi ❤

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top