torstai 12. heinäkuuta 2018

Tärppejä Porin asuntomessuille

Viime viikolla esittelin teille yhden minun asuntomessujen suosikkikohteistani, Bunkkerin. Lupailin silloin esitellä teille myös muita minua miellyttäneitä kohteita, mutta lähdimmekin ystävien luo kyläilemään ja postaus hieman viivästyi. Anteeksi siitä, mutta nyt sitten seuraa kuvapläjäys niistä muista minua miellyttäneistä kauniista kohteista ja yksityiskohdista.

Maru Hautala on vastannut Harri Koskisen suunnittelemien konttien sisustuksesta. Tässä kohteessa ihastuin etenkin keittiön kaakeleihin, upea väri ja muoto. Tälläiset kaakelit sopisivat loistavasti myös meidän vanhaan taloon. Tälläinen kontti olisi aivan ihanteellinen mökiksi, jos joskus löytäisin ihanan tontin järven rannalta niin voisin ehdottomasti harkita mökiksi tälläistä konttia. Ehdottomasti vierailun arvoinen kohde.



Kohteessa WinNovan tähti oli ihanasti käytetty värejä ja sisutukseen oli myös upotettu vanhoja huonekaluja, joista minua erityisesti viehätti tämä upea sohva. Ottaisin tämän sohvan heti kotiini, mieletön muotoilu ja kaunis verhoilukangas. Minusta on ihanaa, että tämä kohde on opiskelijoiden tekemä ja rakentama. Mikä olisi paras tapa oppia kuin päästä tekemään tälläisiä upeita ja mielenkiintoisia kohteita.



Tässä Winnovan kohteessa oli monia upeita tapetteja, varsinkin tämä William Morrisin suunnittelema tapetti teki minuun suuren vaikutuksen. Nyt mietinkin kuumeisesti, mihin tälläinen tapetti voisi meillä sopia. 



Yksi messujen ihanimmista ja kauneimmista sisustuksista oli ehdottomasti Frida Steinerin sisustama Kontti-tavaratalojen aarteilla sisustettu kohde. Frida oli löytänyt todella kauniisti yhteen sopivia huonekaluja ja esineitä. Tälläistä ekologista kierrätyssisustamista toivoisin näkeväni messuilla enemmänkin. Toivon, että tästä kohteesta otettaisiin mallia seuraavien vuosien messuille, tässä kohteessa oli hienosti aistittavissa se lämpö ja kodikkuus, joka vanhoilla jo vähän elämää nähneillä tavaroilla saadaan luotua.





Frida steiner porin asuntomessut

Konttitavaratalot, porin asuntomessut

Opn Kotoisa talossa oli käytetty kivasti värejä, erityisesti tämä oleskelutilan vihreä väritys ihastutti.

porin asuntomessut

Mutta ihaninta tässä talossa oli ehdottomasti tämä piha-alue, jossa voisin kuvitella istuskelevani saunan jälkeen. Tosi kauniisti kalustettu tila ja plussaa luonnonmateriaalien käyttämisestä.



Messuilta löysin myös tämän vallan mainion kissan kiipeilyseinän, tälläinen voisi olla meidänkin kissoille todella mieleinen. Seinämä on Animallabin valmistama. Seinämä löytyy kohteesta 23, talon nimi on Luoto.

animallab kissan kiipeyseinä

Messujen arkkitehtuurisesti kaunein talo oli minusta ehdottomasti Haltiatar. Ihastuin myös siihen, että talo oli rakennettu ekologisesti ja hengittävästi, täysin luonnollisilla materiaaleilla. Jos olisin rakentamssa uutta taloa niin tämä rakennusteksniikka olisi ehdottomasti valintani kärkipäässä. 


Katsokaa miten upeasti talon oviaukot oli tehty, kerrassaan kaunista uutta puurakentamista.


Messualueella oli myös esillä tämä kaunis retrohenkinen Mavi-keittiöiden valmistama keittiö, minusta tämä on toteutettu todella kauniisti vanhaan malliin. Tälläinen keittiö hieman mukauteltuna kävisi meillekin todella hyvin. Ihanaa, kun nykyään löytyy keittiövalmistajia myös minun makuuni, silloin kun tähän nykyiseen taloon rakansimme keittiötä tuntui, että tarjontaa oli todella vähän.


Kävimme tosiaan ystävien luona kylässä ja jokaiseen päivään sisältyi myös kirppisreissuja ja tulihan niitä löytöjäkin tehtyä. Joten lähdenpä tästä kuvailemaan, että saan esiteltyä teille uusia ihania löytöjäni. Mukavaa torstaita <3

<3 Pauliina

2 kommenttia:

 1. Kiva katsella ihan rauhassa ilman ruuhkaa näitä kuvia kotona.
  Mielekiintoisia kohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun kuvia voi katsella ilman kiirettä <3 Aurinkoista lauantaita sinulle!

   Poista