lauantai 14. heinäkuuta 2018

Kaikulan kesäkirppis ja pari ihanaa löytöä!

Eilen kerroin teille, että oltiin kyläilemässä ystäviemme luona ja suuntana oli ihana Tyynelä Salossa. Tyynelässä aikaa viettää ihanat Sateenkaaria ja Serpentiiniä-blogia kirjoittava Laura ja hänen puolisonsa Janne. Nyt kun kyläilymme osui sunnuntaille, oli korkea aika mennä vierailemaan myös Kaikulan kesäkirppiksellä, olin monesti ihaillut kuvia kirppiksestä Instagramissa ja Facebookissa. 
Olin siis todella innoissani, että vihdoin pääsin vierailemaan tänne tosi oman tyyliselle kirpparille ja tulihan sitä tehtyä pari tosi kivaa löytöäkin.

Tässä teille valtava kuvapläjäys tästä sympaattisesta kirpputorista, joka sijaitsee Salon Hajalassa, osoitteessa valtatie 1452. Kirpputori on auki sunnnuntaisin ja 25.7. siellä järjestetään pihakirppis, jossa on myymässä useita myyjiä. Nyt taidan antaa kuvien puhua puolestaan ja näette mitä ihania aarteita kirpputorin pitäjä onkaan kirppikselle myyntiin laittanut.

Kaikulan kesäkirppis

kesäkirppis

kesäkirppis

kaikulan kesäkirppis


Niin kuin kuvista näette niin aivan ihania juttuja oli koko kirpputori pullollaan ja hintatasokin oli minusta todella kohtuullinen.
Yritin olla todella harkitseva ostaja ja mukaani lähti vain asioita, joita olen nyt päättänyt kirppikseltä metsästää. Yksi metsästettävistä asioista on Arabian valmistamat ja Richard Lindhin suunnittelemat kukkaruukut.
Minulla on valtava määrä viherkasveja ja olen yrittänyt metsästää niille kaikille Arabian ruukut.
Tälle kertaa mukaani lähti hivenen harvinaisemman värityksen omaava kukkaruukku. 
Tässä ruukussa on kiiltävä lasite Kerä-kuvioisten kukkaruukkujen tyyliin ja ruukussa on kaunis himena epätasainen vihertävänruskea väritys. Maksoin ruukusta kymmenen euroa ja se on mielestäni ihan kohtuullinen hinta tälle kaunokaiselle.Ruukun lisäksi matkaani lähti, kaksi 50-luvun keittiöntuolia. Sillloin kun päätin, että meidän keittiöön olisi saatava lisää fiftarimeininkiä, tiesin että juuri tämäntyyliset tuolit olisi kuin tehty meidän keittiöön. Tuolit kaipaavat vielä hieman kunnostamista ennen kuin ne pääsevät siälle asti.
Ajattelin, että tuolien jalat maalataan kermanvaaleiksi niin sitten ne sopivat paremmin keittiön muuhun väritykseen. Lisäksi tuolit kaipaavat kunnollisen puhdistamisen. 
Tämä oli ihan mahtava löytö, tykkään kovasti tuolien turkoosinsinisestä värityksestä, uskon että sininen pienissä määrin tuo kaivattua raikkautta meidän köökkiin.
Näiden kahden tuolin kaveriksi toivoisin löytäväni yhden samantyylisen vaaleankeltaisen tuolin.
Kuten kuvasta huomaatte niin koeistujakin oli vallan tytyyväinen uusiin tuoleihin.Nyt on kesäsäät kohdillaan, joten ei muuta kuin pihalle nauttimaan lämmöstä ja auringosta!
Ihanaa lauantaita <3

-Pauliina

4 kommenttia:

 1. Vau tosiaankin mikä kirppis, ihana! 😍

  VastaaPoista
 2. No apua, tuonne on kyllä pakko lähtee ensi sunnuntaina ajelemaan, vaikka matkaa on ihan pirusti!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, niin ihana paikka, täynnä ihania aarteita <3

   Poista