perjantai 23. joulukuuta 2016

Rentoa joulua

Ihanaa, kun on joulu <3 Meillä on jouluvalmistelut tehty rennolla otteella ja stressistä ei ole ollut tietoakaan. Olen tehnyt vain niitä asioita joulun eteen, joista aidosti tykkään. Eli leiponut, juonut glögiä, askarrellut, ja poltellut kynttilöitä. 
Kyllä sen joulufiiliksen saa aikaa pienillä asioilla. 


Tänä vuonna käytin pakettikortteina vanhan muistipelin palasia. Löysin muistipelin kortteja kirppikseltä minigrip-pussillisen yhdellä eurolla. Minusta kortit näyttävät varsin sieviltä pakettikortteina. 
Paketit on paketoitu kierrätyspapereilla. Minua ahdistaa joulussa se hirveä roskan määrä ja siksi nappaan talteen joulupapereita aina seuraavalle vuodelle. Minua ei haittaa, vaikka paperi olisi vähän rutussa, rutut tuovat vain sopivasti särmää.             Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille, ihanaa ja rauhallista joulua <3

                                                           Terveisin Pauliina 

20 kommenttia:

 1. Voe miten kivoja kuvia, hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia ❤ Oikein hyvät jouluntoivotukset täältä pohjoisesta!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja, tuo kelkka on niin ihana!
  Rauhallista joulua teille!

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallista ja rauhaisaa joulua teille !

  VastaaPoista
 5. Mieletön idea tuo vanhan muistipelin korttien uudelleen käyttö! Vielä kun tunnistin omasta lapsuudestani lempimuistipelikseni, niin aijaijai että! Ja onhan nuo tosi kauniita kuvia noissa! Hyvää joulun aikaa teille!

  VastaaPoista
 6. Kauniit ja tunnelmalliset kuvat. Minua myös ahdistaa roskan määrä ja yritän uusiokäyttää paketointijuttuja mahd. paljon. Mukavaa joulun jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kierrättäminen on hyvästä ja paketoinnissa kierrättäminen lisää luovuutta :D

   Poista
 7. Minä toivotan sinulle näin tapaninpäivänä mukavia joulun jälkeisiä päiviä.

  VastaaPoista