Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Sadas postaus


Perustaessani tämän blogin en ollut ollenkaan varma, saanko kirjoitettua enemmän kuin yhden postauksen ja nyt niitä on tullut jo sata. Uskomatonta, mutta totta. Niin kuin moni teistä tietääkin niin ennen blogin perustamista olin parin vuoden ajan kuvaillut aarteitani ja kotiani Instagramiin nimimerkillä Vintageinteriorxx. Instagramissa minulla on seuraajia ympäri maailmaa ja suuren seuraajamäärän vuoksi olen halunnut pysytellä siellä mahdollisimman tuntemattomana. Täällä blogin puolella on ollut helpompi kertoa vähään tarkemmin kodistamme ja itsestänikin.  
Olen aina tykännyt valokuvaamisesta, mutta kieltämättä innostuin asiasta vielä enemmän huomatessani, että ottamani kuvat kiinnostavat muitakin. 

Olen ikuinen esteetikko ja valokuvatessa saa hyvin toteutettua itseään ja tehdä sitä mistä eniten pidän eli hypistellä kauniita tavaroita ja esineitä. Rakastan tehdä asetelmia ja luoda mahdollisimman kauniita valokuvia. Kuvaamisessa mahtavaa on, että aina voinoppia lisää, koskaan ei voi olla valmis.

En ole koskaan ollut mitenkään erityisen hyvä kirjoittaja, mutta olen minä näköjään muutaman rivin saanut tekstiäkin tänne rustattua.
Suurin kiitos siitä, että jaksan tätä blogia kirjoittaa kuulu teille ihanat lukijani, on suuri ilo lukea kommenttejanne ja huomata, että joku näitä juttujani täällä lukee. Huomasin tässä samalla, että blogissani ollaan vierailtu jo yli 100000 kertaa, ihan huima määrä. 

Tajusinpa tässä myös sen, että jaan Instassa paljon kuvia, joita en ole blogissani julkaissut ollenkaan. Niinpä haluan korjata asian ja tässä teille kuvapläjäys Instakuviani viimeiseltä viikolta. Toivottavasti jaksatte pysyä blogini parissa jatkossakin <3



                


                 






                 


                                                                      -P

Kommentit

  1. Onnea sataselle toivoopi Ukko !! =)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla 😊 Ainoa mitä seuraan 😉 ja innolla aina odotan koska pääsen lukemaan lisää ❤

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja toista satasta kohden sitten vain :)

    VastaaPoista
  4. Blogisi on ihanan virkeä! Kiitos siis, ja seuraavia satoja postauksia odotellessa!

    VastaaPoista
  5. Onnea hienoista etapeista! Toivottavasti lisää on tulossa. :)

    VastaaPoista
  6. Teän ihana koti ja kaikki siellä asustavat kauniit aarteet on kyllä jotakin niin ainutlaatuista että ei ole mikään ihme että ihmiset ympäri maailman haluavat niitä instagramin välityksellä seurata, niinkuin miekin, joka päivä ❤❤❤

    VastaaPoista
  7. Hurjasti onnea pyöreistä luvuista! Aina yhtä ihania kuvia ja juttuja niin täällä kuin Instassakin <3

    VastaaPoista
  8. Kuvat minutkin tänne vangitsivat. (: Instagramin kautta tänne taisin löytääkin. Kuvasi ovat ihanan pirteitä ja raikkaita ja postaukset iloisia. Minusta sun blogi on semmoinen hyvänmielen blogi ja siksi sun puuhailuja on mukava seurata. :)

    VastaaPoista
  9. Itse ainakin kaipaan paljon väriä elämään ja täältä sitä todellakin saa :) Kuvasi ovat kauniita ja pirteitä, hyvänmielen tuojia! Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  10. Onnea sadannesta postauksesta! Mä löysin sut ekaksi instan kautta ja ihastuin värikkäisiin kuviin. Ihanaa, että sama teema jatkuu blogin puolella! :)

    VastaaPoista
  11. Teidän koti on ihan unelmapaikka! Ja kuvissasi on kaikkea mistä itsekin tykkään; kotia, kissoja ja astiakaunottaria. ❤❤❤😻

    VastaaPoista
  12. Onnea satasesta!! Olet yksi innoittajistani, miksi uskalsin itsekkin lopulta blogin pistää pystyyn, joten jatka vain samaan malliin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja mahtavaa, että uskalsit perustaa blogin. Minäkin tätä pitkään harkitsin, mutta onneksi sen tein. Täytyy tulla tutustumaan siniun blogiisi <3

      Poista
  13. Jee! Tämä blogi oli kyllä kiva löytö minulle, kun on niin vaikea löytää blogeja, joissa olisi sekä estetiikka että kirjoitustyyli kohdillaan �� ihailen myös värimaailmaasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mahtava kuulla, kiva kun löysit tänne ja vielä piditkin :)

      Poista
  14. Sun blogi ja instatili ovat kyllä niin kauniita katsella, etten ihmettele yhtään noita sun katsonta / seuraaja määriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ja täytyy kyllä sanoa, että ihailen kovasti sinun kotiasi ja kuviasi <3

      Poista
  15. Onnea satkusta ♡ Sulla on kyl niin ihania kuvia ja kivoja juttuja, että tänne on aina yhtä mukavaa tulla käymään ♡

    VastaaPoista
  16. Kiitos blogistasi! Se tuo iloa, innostusta, inspiraatiota! Vähän väliä käyn täällä kurkkailemassa:)
    Onko tuo yksi kuva Kupittaan savea ja Laila Zink? Onko sinulla paljonkin Kupittaan savea, esittelisitkö joskus?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosi ihana kuulla :) Se on Kupittaan saven ja tosiaan Laila Zinkin, en ole keräillyt Kupittaan Savea, mutta jotakin toki löytyy. Täytyy esitellä kaikki joskus :)

      Poista

Lähetä kommentti

back to top