Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kirppislöytöjä ❤️


Viime viikolla kävin muutamalla läheisellä kirpputorilla pyörähtämässä ja voi mitä herkkuja tällä kertaa löytyikään. Aina ei tarvitse lähteä paljoa kotia pidemmälle, vaikka useimmiten tuntuu ettei täältä tee koskaan hyviä löytöjä. Kaikilla varmaan on sama fiilis, että aina vaan muut tekee mahtavia löytöjä ja itse ei koskaan löydä mitään. 
Minun ei ainakaan hirveästi tarvitse vilkuilla ympärilleni, todetakseni että kyllä sitä on tullut tehtyä upeita löytöjä ja paljon. Tosin rakastan kirpputorien koluamista, joten aika useasti tulee niillä käytyä, kai sitä silloin väkisinkin jo tekee niitä löytöjäkin. 


Pyykkipussi tarttui mukaan 8eurolla, ei ollut siis hintansa puolesta mitenkään kovin edullinen, mutta olen tälläistä yrittänyt huutaa itselleni Facebookin rättei, lumpui ja retroi-ryhmässä. Siellä hinta on kivunnut aina melko korkealle ja on jäänyt saamatta. Nyt en voinut enää vastustaa kiusausta, tämä kyseinen yksilö on vielä todella hienossa kunnossa ja pääsee todellakin sille kuuluvaan tehtävään. Värikin on täydellinen sitruunankeltainen, voiko kauniimpaa pyykkipussia ollakaan. Olin niin malttamaton kuvaamaan, että silittäminenkin vallan unohtui, älkää siis häiriintykö rypyistä. 

                 



Puolisoni käväisi lauantaina huutokaupassa ja huusi minulle sieltä tämän suloisen bambin. 
Ihana suurisilmäinen kaunotar, kyllä nyt tuntuu olevan bambeja liikenteessä, liekö niilläkin kevätvillitys. 


Arabian puhalluskoristeisiin kuppeihin törmää nykyään aivan liian harvoin, ainakaan sellaisiin joita itseltä puuttuu ja olisivat vielä kohtuuhintaisiakin. Eilen kuitenkin poikkeus vahvisti säännön, nämä kuusi kuppia ja kaksi tassia kustansivat yhteensä 14€, ei jää paljon hintaa yhdelle kupille. Yksinäisiä tasseja on onneksi usein myynnissä, joten eiköhän näille jostakin tassit löydy. 


Tämä yksinäinen  Arabian BR-mallin kuppi löytyi samalta reissulta. Kuppikokoelmani kasvoi kahdella uudella kupilla, ihanaa. Yritän keräillä yhden kutakin kuviota, mutta sitten löytyy tuollaisia settejä ja taas kerran periaatteeni romuttuvat. No onneksi ylimääräiset voi aina laittaa kiertoon. 


Kaksi Arabian Maija-sarjan ruokalautasta löytyi myös, leiman perusteella ovat valmistettu vuosina 1971-1975, mutta kuvion suunnittelijasta minulla ei ole mitään tietoa. 

                 

Olohuoneen muuttuneen järjestyksen myötä kaipasin televisiotason yläpuolelle seinään jotakin, en vaan heti keksinyt mitä se voisi olla. Kun tämä upea mustavalkoinen täkänä osui silmiini kirpputorilla tiesin heti, että tämä sopisi paikkaan loistavasti. Sopii hyvin yhteen myös olohuoneen maton kanssa. 



Raija Uosikkisen suunnitteleman kauniin primavera-koristeisen kattilan ostin kukkaruukuksi, mutta kunnon putsauksella se osoittautuikin ruuanlaittoon vielä sopivaksi. Harmi sinänsä, koska kaipasin nimenomaan kukille sopivaa kattilaa, ei tänne nyt raaski narsisseja laittaa. 
Ehkä täytyy sitten laittaa jokin vanhoista käyttökattiloista kiertoon ja ottaa tämä kaunotar mukaan ruuanlaittoon. 

       Huh, nyt kun kirjoitan tätä blogia niin tuntuu, että teen jatkuvasti mahtavia kirppislöytöjä :D
            
                                     Toivon myös teille lukijoilleni kirppisonnea ❤️

                                                                 -P

Kommentit

  1. Minulla oli myös hieman kirppisonnea, käyhän kurkkaamassa :)
    Tosi kivoja löytöjä myös sinulla! Noita kattiloita, nimenomaan käyttökuntoisia yritän aina katsella muttei vielä ole tullut vastaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen kyllä taas kerran ihan ihmeissäni löydöistäni, kyllä kirppikset vaan ovat ihania ja yllättävät välillä positiivisesti. Ihania löytöjä olit sinäkin tehnyt ❤️

      Poista
  2. Kaunis bambi. Meillä niitä juoksentelee tuossa pellolla, kevättä selkeästi heilläkin rinnassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eli bambit ovat tosiaan myös heränneet tähän kevääseen :)

      Poista
  3. Tosi hyviä löytöjä jälleen kerran!

    VastaaPoista
  4. Mitä aivan mahtavia löytöjä!! Minulla on muuten hyvin vastaavanlainen pyykkipussi - pinkkinä tosin. Ostin sen vuosia sitten kirpulta ja se on hautautunut kangaskaappiin. En tiennytkään että ovat haluttuja? Itse juuri pinkin ystävänä ostin sen ja tarkoitus olikin juuri pyykkipussiksi, rakastan tuota kuviointia :)
    Minäkin olen bambien ystävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja kaiva ihmeessä pyykkipussisi käyttöön, tuo kuviointi on aivan mahtava mielestäni ❤️

      Poista
  5. Mahtavia löytöjä! Kaikki olisin kelpuuttanut meillekin, ihana tuo pyykkikassikin <3 Olen juurikin yrittänyt etsiä mustavalkoista täkänää ja bambia, tuloksetta toistaiseksi! Mutta kaikkea muuta tuntuu löytyvän kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihania löytöjä olet sinäkin tehnyt :) Tuo täkänä tuli kohdalleni kyllä kuin tilauksesta ❤️

      Poista
  6. Mahtavia löytöjä ♥ Noi BR-kupit on kyl ihania! Toistaiseksi oon tyytynyt vain katseleen niitä kuvissa, mutta saas nähdä koska karkaa mopo käsistä. Upea täkänä ja voi Primavera ♥ Toi keltainen on kyl niin herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kannattaa yrittää olla erossa noista kupeista jos antaa vähänkään periksi niin huonosti käy :D Tuo keltainen kattila on kyllä niin ihana, pannuja multa jo löytyikin, mutta ei yhtään kattilaa ❤️

      Poista
  7. No voi jösses, ihania löytöjä! Onko pakko nyt lähteä huomenna lähikirpulle kattomaan, josko sun onnea ois ripaus tarttunu tännekin suunnalle...?!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kurkkaamassa, ei sitä koskaan tiedä milloin onni osuu omalle kohdalle :)

      Poista
  8. Voihan onnekas ! Tuo täkänä on ihana ♥ ♥ ♥ Sopis niin hyvin meillekkin!Joskus todellakin käy niin, että siitä lähimmältä kirpulta tekeekin "jätti" löytöjä. Tai vaikka vaan kun viet jätteitä lajittelupisteelle joku on jättänyt aarteen sinne sua odottamaan :D Mukavaa viikon jatkoa sinne .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, usein tuntuu ettei edes jaksa käydä lähimmissä paikoissa, kun ei sieltä kuitenkaan mitään löydä. Olen aivan rakastunut tuohon täkänään, eilen saatiin laitettua se omalle paikalleen ja sopii kyllä hyvin olohuoneeseemme ❤️

      Poista
  9. No wau! Toisten blogeja kun lukee niin sitä tosiaan jää helposti ne omat löydöt unohduksiin :). Mistäs tuo sinun pyykkipussin päällä oleva naulakko on kotoisin? On jotenkin hämärästi tutun näköinen mutta nyt lyö ihan tyhjää...

    VastaaPoista
  10. Hienoja löytöjä! Pyykkipussi on niin retro ja sopii teille kuin nakutettu :).
    Omasta mielestäni täkänän valmistaminen on tarkkaa hommaa. Hyvät kaupat olet tehnyt. Tulisipa tuollainen minullekin vastaan.
    T: H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pyykkipussi oli näistä kyllä etsityin ja siksi niin ihana löytö ❤️ Täkänän valmistaminen on kyllä kovaa työtä, maksoin tuosta 5€ ja jotenkin tuntui ihan kohtuuttoman edulliselta jos ajattelee miten valtavan työn on joku joskus tehnyt.

      Poista
  11. Jäi vielä kysymättä, että mikä on tuo kasvi tuon uuden bambin takana? Se kasvi, joka näyttää piikikkäältä :).

    T:H.

    VastaaPoista
  12. Upeita löytöjä! Lähikirpparit onneksi yllättävät positiivisesti välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja todellakin ei saisi väheksyä niitä lähimpiä, ne osaavat yllättää positiivisesti :)

      Poista
  13. Tosiaankin upeita löytöjä olet tehnyt...ja minä ihmettelen,miten noita Arabian kuppeja löytyy teiltä päin,meillä täällä Itä-Suomessa ei löydy ja sitten jos löytyy,niin 18-20e yks kuppi...ei tee paljon mieli keräillä noilla hinnoilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tältäkään helpolla enää löydä, mutta kuten sanottu käyn kirppiksillä hirvittävän usein niin välillä vaan käy tuuri ❤️ Toivottavasti osuu kuppeja sinun eteesi.

      Poista

Lähetä kommentti

back to top